Την τελευταία του πνοή άφησε ο Δημήτρης Γούναρης, ο οποίος είχε συνδέσει το όνομα του κατά σειρά ετών με τον σύλλογο ΠΑ.ΛΕ.ΦΙ.Π.

Ο εκλιπών διετέλεσε πρόεδρος της Πανελλαδικής Λέσχης Φίλων Παναθηναϊκού από το 1981, έχοντας μακρόχρονη και ενεργή παρουσία στα κοινά του «τριφυλλιού». Μάλιστα, είχε συμμετάσχει και στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Τόσο η ΠΑΕ Παναθηναϊκός όσο και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR εξέφρασαν τη βαθύτατη θλίψη τους για την απώλειά του, απευθύνοντας τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Ένα αγαπητό πρόσωπο σε κάθε σωματείο του «τριφυλλιού» με τον μπασκετικό Παναθηναϊκό να τον αποχαιρετά.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το μήνυμα του Όσμαν μετά τον τραυματισμό του: «Τα λέμε ξανά σύντομα στο παρκέ»

Τα δύο σενάρια για την απουσία Όσμαν: Από 4 εβδομάδες έως 6 μήνες εκτός!

ΕΟΚ: Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 20 Δεκεμβρίου με φόντο την εκλογή νέας διοίκησης

Καμπάνα 20.000 ευρώ από τη ΔΕΑΒ στο Περιστέρι για το πανό στην αναμέτρηση με το Μαρούσι

Παναθηναϊκός για Όσμαν: «Ανυπομονούμε να σε δούμε ξανά στο γήπεδο υγιή και δυνατό»

Σοβαρή ζημιά στον ΠΑΟΚ με Όσμαν: Υπέστη ρήξη μηνίσκου

Αγγελόπουλοι και Μπαρτζώκας επισκέφτηκαν το ΣΕΦ - Σύντομα οι μακέτες του γηπέδου!

Η πρώτη φωτογραφία του Μοντέρο μετά την επέμβαση στο γόνατο

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Δεν έχετε αρθρώσει λέξη για το μεγαλύτερο σκάνδαλο, παριστάνετε τον προστάτη του μπάσκετ»

Ολυμπιακός: «Εν γνώσει της ψευδείς και συκοφαντικοί οι ισχυρισμοί της Μαργαρίτας Θάνου περί στημένων πρωταθλημάτων»