Την προσοχή του στις «μάχες» με τη Σαχτάρ έχει στρέψει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος έμαθε ποια είναι τα πιθανά του εμπόδια μετά τους Ουκρανούς. Το «τριφύλλι» έχει μπροστά του δύο αναμετρήσεις απέναντι στην ομάδα του Αρντά Τουράν για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Εκείνη στο ΟΑΚΑ (7/8) και αυτή απέναντι στο «Reymana Stadium» (14/8). Εφόσον τα καταφέρουν οι «πράσινοι» θα αγωνιστούν κόντρα στη Σαμσουνσπόρ για τα playoffs της διοργάνωσης.

Σε αντίθετη περίπτωση θα βρουν μπροστά τους την ομάδα που θα αποκλειστεί από το Σερβέτ-Ουτρέχτη, με το πρώτο ματς να είναι 21/8 στο ΟΑΚΑ και τη ρεβάνς εκτός στις 28/8.

Ο Ρουί Βιτόρια θα έχει στη διάθεσή του τον Σιώπη που έχασε τα παιχνίδια με τη Ρέιντζερς, αλλά όχι και τον τραυματία Φώτη Ιωαννίδη, με τον Σφιντέρσκι να παίρνει τη θέση του στην κορυφή της επίθεσης, ενώ μένει να δούμε ποιος θα πάρει τη θέση του Έλληνα φορ στην αποστολή.

Ο Πορτογάλος τεχνικός καλείται να αποφασίσει για το αν θα καταστρώσει πλάνο με τον Ζαρουρί που αποκτήθηκε πρόσφατα και δείχνει σε καλή κατάσταση. Το θέμα είναι αν βρίσκεται σε τόσο καλή ώστε να προσφέρει άμεσα.

Από εκεί και πέρα, ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την αναζήτησή του για έναν παίκτη στο δεξί άκρο της άμυνας, για να καλυφθεί το κενό του Βαγιαννίδη. Από τη στιγμή που του Μπούτα «ναυάγησε» το «τριφύλλι» πρέπει να «τρέξει» τις άλλες περιπτώσεις που εξετάζει, για να δει μήπως προλάβει να δηλώσει τον παίκτη που θα αποκτηθεί στη λίστα.

Επιπλέον, ψάχνει πάντα ένα δεκάρι, με τον Ουναΐ να είναι πάντα στο κάδρο, από τη στιγμή που η Μαρσέιγ δεν έχει καταφέρει να βρει ομάδα για τον Μαροκινό.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Το αύριο του Ατρόμητου μαζί με το σήμερα»: Με την... αύρα της πρώτης ομάδας η κοπή πίτας των Ακαδημιών

Προπονήθηκε ο Πιρόλα - Έτοιμος για Λεβερκούζεν, ίσως και αποστολή στη Λιβαδειά!

Ηλιόπουλος: «Θα σας πω ενδεικτικά 30 ντροπές στο ελληνικό ποδόσφαιρο» - Αναλυτικά η απολογία του στην ΕΠΟ

Ηλιόπουλος: «Την άλλη φορά που θα είμαι εγκαλούμενος θα μιλήσουμε και για τους άλλους Γιαννάκηδες»!

Οργή Ηλιόπουλου: «Αδιανόητο να λένε ότι έφτυσα τον Μεντιλίμπαρ - Έχω κάνει μήνυση, ντροπή»!

Απολογία Ηλιόπουλου: «Η ντροπή είναι παντού στο ελληνικό ποδόσφαιρο - Ο Μάκελι είχε αυτοπροταθεί, είναι σκάνδαλο»!

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ μπορεί να εκμεταλλευτεί την κούραση που θα έχει ο ΠΑΟΚ»

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός εδώ και τρεις μήνες δεν έχει μαζί το βασικό του δίδυμο στα στόπερ»

Σταματέλος: «Να μείνει για πολλά χρόνια ακόμη ο Μεντιλίμπαρ - Βλέπει Λεβερκούζεν ο Πιρόλα»

Χάρης Δούκας: «Το γήπεδο του Παναθηναϊκού προχωρά με βάση τα χρονοδιαγράμματα»