Η Αναντολού Εφές πέρασε από το ΟΑΚΑ και έκανε το 1-1 στη σειρά των playoffs με τον Παναθηναϊκό, με το φινάλε να είναι επεισοδιακό.

Τώρα, προέκυψαν και παράπονα από τη σύζυγο του Ντέρεκ Γουίλις για τη συμπεριφορά ενός οπαδού των «πρασίνων», που σύμφωνα με την Κίλι πέταξε μπύρα στο παιδί της!

«Το να πετάς μπύρα σε μωρά επειδή έχασες ένα ματς είναι ακραίο. Είναι κυριολεκτικά εννέα μηνών» έγραψε στα social media, πριν ξεκαθαρίσει, πάντως, πως «δεν κρατάω κακία σε κανέναν, μας συμπεριφέρθηκαν καλά αυτή την εβδομάδα. Απλά ήταν ένα ατυχές γεγονός με έναν οπαδό».





ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ντόρσεϊ: «Ο κόσμος εκπλήσσεται με αυτά που κάνω, όχι όμως εγώ - Η προηγούμενη σεζόν μου έχτισε νοοτροπία»

Ζέρβας: «Έχει το... μαχαίρι και το καρπούζι με την Παρτίζαν ο Ολυμπιακός - Θα πάρει χρόνο ο ΜακΚίσικ»

Πέιν: «Παίζει πραγματικά πάρα πολύ καλά ο Ολυμπιακός - Θέλουμε να φτάσουμε μέχρι τον τελικό της Euroleague»

Υπό αμφισβήτηση το μέλλον Μοτιεγιούνας στη Εuroleague - Οι ομάδες εξερευνούν άλλους υποψήφιους CEO

Με πολλά προβλήματα κόντρα στον Ολυμπιακό η Παρτίζαν: Εκτός και ο Πάρκερ, εξαιρετικά αμφίβολος ο Μπράουν!

Φουρνιέ: «Να κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να κερδίζουμε - Το πιο θορυβώδες γήπεδο που έχω παίξει της Παρτίζαν»

Μπαρτζώκας: «Στην αποστολή ο ΜακΚίσικ, θα παίξει κόντρα στην Παρτίζαν ο Νιλικίνα»

Οι GM's της Ευρωλίγκας ψηφίζουν: Βλέπουν σίγουρα Final 4 Παναθηναϊκό-Στους κορυφαίους Ναν, Βεζένκοφ και Σλούκας

Οι διαιτητές στο Παρτίζαν-Ολυμπιακός

Επιστολή προειδοποίησης της Ευρωλίγκας στο ΝΒΑ