Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της που ενδιαφέρονται να αγοράσουν εισιτήριο για τον αγώνα της προκριματικής φάσης του Europa League Μπότεφ Πλόβντιβ – Παναθηναϊκός την 1η Αυγούστου 2024, τα εξής:

Οι αιτήσεις για τον εν λόγω αγώνα θα γίνονται δεκτές σήμερα 29/7 και η παραλαβή τους θα γίνεται αύριο, 30/7, από τις 10.30 π.μ. έως τις 5 μ.μ. στο τμήμα διαχείρισης εισιτηρίων της ΠΑΕ, δίπλα στη θύρα 3 του «Απόστολος Νικολαΐδης».

Θα τηρηθούν αυστηρά κριτήρια προτεραιότητας για τους κατόχους καρτών διαρκείας και χρονικής αποστολής των email.

Τα αιτήματα υποβάλλονται στη διεύθυνση info@paotickets.gr.

Για να είναι έγκυρο το αίτημα θα πρέπει να συμπεριλαμβάνει τα εξής στοιχεία: Ονοματεπώνυμο, αριθμός διαβατηρίου ή ταυτότητας, αριθμός κινητού τηλεφώνου και e-mail, ημερομηνία και ώρα αναχώρησης πτήσης και επιστροφής, εταιρία και κωδικοί πτήσεων, πινακίδα αυτοκινήτου σε περίπτωση που η μετακίνηση στη Βουλγαρία γίνει οδικώς, ξενοδοχείο διαμονής.

Το κόστος αγοράς εισιτηρίου ανέρχεται στα 10 ευρώ και η καταβολή γίνεται μόνο μετρητά και έχοντας το ακριβές αντίτιμο.

Οι φίλαθλοι που θα εξυπηρετηθούν, θα λάβουν e-mail από το Τμήμα Διάθεσης Εισιτηρίων με τις απαραίτητες πληροφορίες για την αγορά των εισιτηρίων τους.

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας και τη στήριξή σας στην ομάδα μας».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σχεδόν ίδιος κόσμος για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ στις μάχες των playoffs του Europa League

Τετέι: «Ονειρικό το ευρωπαίκό ντεμπούτο μου»

Δεσύλλας: «Εμφάνιση επιθετικού με εμπειρία από τον Τετέι - Μπορεί να πατήσει στην εμφάνιση αυτή ο Παναθηναϊκός»

Οι πιθανότητες των Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League

Στα υποψήφια για γκολ της βραδιάς στο Europa league των Τεττέη, Γερεμέγεφ

Μπενίτεθ: «Πάμε στην Τσεχία για τη νίκη, θετικά όλα τα σημάδια για Τετέι - Θέλω να μείνω και να μπω στο νέο γήπεδο»

Τετέι: «Έχω δουλέψει σκληρά για να φτάσω εδώ, απόψε δικαιώθηκα - Πιστεύω ότι μπορώ να γίνω ηγέτης του Παναθηναϊκού»

Αντίνο: «Όμορφη εμπειρία η πρώτη μου ευρωπαϊκή συμμετοχή με τον Παναθηναϊκό - Το παιχνίδι μάς αφήνει πικρή γεύση»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ισοπαλία του Παναθηναϊκού και την ήττα του ΠΑΟΚ

Κυριακόπουλος: «Μετά το 1-1 ξυπνήσαμε»