O Παναθηναϊκός μετά την εντός έδρας ήττα από τη Ρεν θα ταξιδέψει στη Βρετάνη προκειμένου να αντιμετωπίσει τη γαλλική ομάδα στις 9 Νοεμβρίου στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Εuropa League, εκεί όπου θα ψάξει τη νίκη που θα τον φέρει ξανά στην κορυφή του 6ου ομίλου.

Με ανακοίνωση της η «πράσινη» ΠΑΕ γνωστοποίησε το πρωί της Τρίτης (31/10) τους τρόπους με τους οποίους οι φίλοι του «τριφυλλιού» θα μπορέσουν να προμηθευτούν τα εισιτήρια για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της που ενδιαφέρονται να αγοράσουν εισιτήριο για τον αγώνα Europa League Ρεν – Παναθηναϊκός στις 9 Νοεμβρίου 2023, τα εξής:

-Οι αιτήσεις για τον εν λόγω αγώνα θα γίνονται δεκτές από σήμερα 31/10 έως αύριο 1/11 στις 8 μ.μ. Λόγω της υψηλής ζήτησης, θα τηρηθούν αυστηρά κριτήρια προτεραιότητας για τους κατόχους καρτών διαρκείας και χρονικής αποστολής των email.

-Τα αιτήματα υποβάλλονται στη διεύθυνση info@paotickets.gr.

-Για να είναι έγκυρο το αίτημα θα πρέπει να συμπεριλαμβάνει τα εξής στοιχεία: Ονοματεπώνυμο, αριθμός διαβατηρίου ή ταυτότητα, αριθμός κινητού τηλεφώνου και e-mail για κάθε κάτοχο εισιτηρίου.

-Σε περίπτωση που το αίτημα ικανοποιηθεί βάσει των κανονισμών ασφαλείας της UEFA, θα χρειαστεί να μας κοινοποιηθούν οι εξής επιπλέον πληροφορίες: Ημερομηνία και ώρα αναχώρησης και επιστροφής, εταιρία και κωδικοί πτήσεων, ξενοδοχείο διαμονής.

-Οι φίλαθλοι που θα εξυπηρετηθούν, θα λάβουν e-mail από το Τμήμα Διάθεσης Εισιτηρίων με τις απαραίτητες πληροφορίες για την αγορά των εισιτηρίων τους.

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας και τη στήριξή σας στην ομάδα μας.»

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube