Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για τη μεγάλη «μάχη» με την Μπράγκα, με τον Νίκο Αθανασίου να μεταφέρει από την Πορτογαλία στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τα τελευταία νέα του «τριφυλλιού» πριν το μεγάλο, αποψινό (23/08, 22:00) παιχνίδι.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρεσάρισμα», ο ρεπόρτερ των «πράσινων» στάθηκε στην ανυπομονησία, που έχουν άπαντες στον Παναθηναϊκό για να ακούσουν ξανά τον ύμνο του Champions League. «Με την ίδια ανυπομονησία, που το περιμένουμε εμείς, το περιμένουν και οι παίκτες», τόνισε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Μετά την πρόκριση επί της Μαρσέιγ, αυτό, που συζητούν μεταξύ τους είναι ότι ''εδώ που φτάσαμε, πρέπει να ολοκληρώσουμε τη δουλειά''. Ο Παναθηναϊκός, που έχει συνδέσει το όνομά του με το Champions League, έχει 11 χρόνια να ακούσει τον ύμνο και να φορέσει τη φανέλα με τα αστέρια. Όλα αυτά καταλαβαίνει κανείς πως δημιουργούν συνθήκες ιστορικού παιχνιδιού απόψε, όπως ιστορικό θα είναι και το ματς της Τρίτης, στο ΟΑΚΑ».

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα πλάνα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, υπογράμμισε πως «θα έχουμε, πιθανότατα, μία αλλαγή στην 11άδα. Δεύτερη θα συνιστά έκπληξη». Και συμπλήρωσε: «Είναι σημαντικό ο Παναθηναϊκός να έχει την κατοχή και να επιβάλει την κυριαρχία του. Δεν μπορεί να περιμένει, γιατί η Μπράγκα είναι πολύ επικίνδυνη επιθετικά».

Ακούστε αναλυτικά το ρεπορτάζ από τον Νίκο Αθανασίου:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πολικό ψύχος στην Αστάνα: Μέχρι -22 η θερμοκρασία και αίσθηση… -27 την ημέρα του Καϊράτ-Ολυμπιακός!

Ολυμπιακός: Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για το ματς με την Καϊράτ

Το προβάδισμα του Ολυμπιακού για την απευθείας είσοδο στη league phase του Champions League και η σύμπτωση με τη Σαχτάρ

Πώς μπορεί η Σαχτάρ να «κλέψει» το εισιτήριο του Champions League από τον Ολυμπιακό!

«Απλά πες τις ομάδες σωστά»: Επικό γλέντι με Κάραγκερ για Ολυμπιακό και Ρεάλ Μαδρίτης

Το επιβλητικό κορεό, οι αντιδράσεις στα γκολ και το ζεστό χειροκρότημα: Η παρακάμερα του Ολυμπιακός-Ρεάλ

Με Εμπαπέ η καλύτερη ενδεκάδα της 5ης αγωνιστικής στο Champions League

Ροντινέι για τον... παλιόφιλο Βινίσιους: «Είναι ο καλύτερος στον κόσμο - Δεν τον έπιανα και όχι από θέμα σεβασμού»

Απειλές κατά του Κοτάρσκι – «Είμαστε δίπλα του»

Η πρώτη τοποθέτηση παίκτη της Λίβερπουλ στα social media: «Είναι δύσκολες οι στιγμές…»