Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης. Ο απεσταλμένος του σταθμού στη Λανς για το μεγάλο παιχνίδι των «πράσινων» με την ομώνυμη ομάδα, το βράδυ της Πέμπτης (22/08, 22:00), στα playoffs του Conference League, αναφέρθηκε αρχικά στον Φακούντο Πελίστρι, ο οποίος προπονήθηκε απόψε και ενδέχεται, όπως είπε και ο Ντιέγκο Αλόνσο, να χρησιμοποιηθεί στην πρώτη μάχη με τους Γάλλους.

Ο ρεπόρτερ στάθηκε στη συνέχεια στις δηλώσεις του Ουρουγουανού τεχνικού, αλλά και του Φώτη Ιωαννίδη στη συνέντευξη Τύπου, τονίζοντας ότι είναι χαρακτηριστική η ατάκα του αρχηγού του «τριφυλλιού» ότι «ο Παναθηναϊκός χωρίς την Ευρώπη δεν είναι αυτό που ονειρευόμαστε».

Από εκεί και πέρα ανέλυσε τα δεδομένα της σπουδαίας μεταγραφής του Πελίστρι από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είπε ότι για τον Μεϊτέ και όσα δήλωσε ο μάνατζέρ του δεν υπάρχει η παραμικρή αντίδραση από πλευράς Παναθηναϊκού και υπογράμμισε ότι σε κάθε περίπτωση οι «πράσινοι» έχουν αρχίσει ήδη έρευνα για έναν πολύ καλό παίκτη στο «8».

Ακούστε αναλυτικά το ρεπορτάζ:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νέα βαριά ποινή της UEFA στην ΑΕΚ, τιμωρία με αναστολή για εκτός έδρας ματς!

Στη διάθεση του κόσμου της ΑΕΚ τα εισιτήρια για το παιχνίδι με τη Σαμσουνσπόρ

Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί στη Φλωρεντία και η αποθέωση στον Νίκολιτς: Η παρακάμερα του μεγάλου διπλού της ΑΕΚ

Τσακίρης: «Δεν περίμενα τόσο καλή την ΑΕΚ - Ρεσιτάλ προπονητικής από τον Νίκολιτς»

Κετσετζόγλου: «Η εικόνα της ΑΕΚ στη Φλωρεντία είναι συνέχεια των εμφανίσεών της στο πρωτάθλημα»

Καθησυχαστικός Ζίνι: «Θα τα πούμε σύντομα»

Τζέκο: «Πείτε μας μαλ…ες, αλλά στηρίξτε μας»

Στρακόσα: «Γινόμαστε πιο επιθετικοί, οι νίκες μας δίνουν εμπιστοσύνη - Θα είμαστε ψυχολογικά έτοιμοι με Παναθηναϊκό»

Νίκολιτς: «Οι παίκτες μου είναι πολεμιστές έτοιμοι να θυσιαστούν - Είμαι περήφανος γι' αυτούς και τους φιλάθλους μας»

«Υπερηχητική ΑΕΚ, έκανε τους οπαδούς της Φιορεντίνα να δουν… φαντάσματα»: Το σχόλιο Μαραθιανού από τη Φλωρεντία