«Διαζύγιο» Παναθηναϊκού με Κρίστιαν Κόναν. Οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας τους με τον 21χρονο επιθετικό, που είχε αποκτηθεί το καλοκαίρι του 2019.

Ουσιαστικά, ο νεαρός, που είχε δοθεί και δανεικός στον Λεβαδειακό, πέρασε και δεν ακούμπησε στο 1,5 χρόνο παρουσίας του στο «τριφύλλι».

Η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη λύση συμβολαίου του Κρίστιαν Κόναν. Ο Ιταλός επιθετικός αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2019 χωρίς να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι του Τριφυλλιού, παρά μόνο σε φιλικά.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παναθηναϊκός: Σύλλογος μεγάλος, 113 ετών


Δεσύλλας: «Το παράδοξο με τον Παναθηναϊκό και η ανάγκη να φτιάξει το κλίμα»

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Απλά ξεχωριστός, σε ευχαριστώ»: Αποχαιρέτησε τον Μεντιλίμπαρ ο Γιάρεμτσουκ!

Κετσετζόγλου: «Να καθαρίσει το μυαλό η ΑΕΚ εν όψει Τρίπολης-Δεν κλείνουμε το παράθυρο για μεταγραφή»

Ο Χατζηγιοβάνης οριστικά στον ΟΦΗ!

Ελ Κααμπί για Μεντιλίμπαρ: «Τιμή μου να είμαι μέρος της ομάδας σου-Έμαθα πολλά δίπλα σου»

«Είσαι ξεχωριστός άνθρωπος - Σε ευχαριστώ παππού»: Το «αντίο» από Τσικίνιο και Γκαρθία στον Μεντιλίμπαρ!

Αθανασίου: «Με συνταγή… ΠΑΟΚ απόψε ο Παναθηναϊκός, για να πατήσει κορυφή μετά από καιρό»

«Διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού με τον Ικάρντι»

Σταματέλος: «Έκλεισε ο κύκλος του πιο επιτυχημένου προπονητή - Αρχίζουν τα… βάσανα για τον Αλγουαθίλ»

Ολυμπιακός: Από την Ισπανία στο Μεξικό και την Κολομβία η αλλαγή Μεντιλίμπαρ-Αλγουαθίλ

Παναθηναϊκός-Κηφισιά: Με φόρα από το ντέρμπι οι «πράσινοι», για το 3/3 στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ομάδα του Λέτο