Συνέχεια στο σίριαλ του Αζεντίν Ουναΐ με νέο «επεισόδιο», αυτήν φορά από τη Γαλλία!

Τις τελευταίες ώρες, από το Μαρόκο υπήρξαν δημοσιεύματα τα οποία παρουσίαζαν τον 25χρονο ποδοσφαιριστή πολύ κοντά στην Τζιρόνα, κάνοντας, μάλιστα, λόγο για καταρχήν συμφωνία.

Το Foot Mercato, ωστόσο και ο έγκριτος Σαντί Αουνά έρχονται να δώσουν μια νέα διάσταση στο θέμα. Και αυτό γιατί υποστηρίζουν ότι όχι μόνο Μαρσέιγ και Τζιρόνα δεν πλησιάζουν σε συμφωνία, αλλά η διαφορά μεταξύ τους είναι πολύ μεγάλη, σε ό,τι αφορά το οικονομικό.

Η πρόταση της Τζιρόνα σύμφωνα με το ρεπορτάζ ήταν προσβλητική για τη Μαρσέιγ, αφού αφορούσε 3 εκατ. ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του Αζεντίν Ουναΐ με τον γαλλικό σύλλογο να την απορρίπτει.

Θυμίζουμε ότι ο Ουναΐ εδώ και αρκετό καιρό προπονείται με τη δεύτερη ομάδα της Μαρσέιγ και δεν υπολογίζεται από τον Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι, με τον Παναθηναϊκό να περιμένει στη «γωνία» για τις περαιτέρω εξελίξεις.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το έχει πάρει 5 φορές κι όμως ο Ίσκο δάκρυσε που θα παίξει στο Champions League με την Μπέτις!

Σοκ με Κάρντοσο στην Ατλέτικο: Χειρουργείο στον αστράγαλο και «θολό» το Μουντιάλ

Η Ατλέτικο πέρασε από την Παμπλόνα και έβαλε την Οσασούνα σε μπελάδες

Κλείδωσε τα… αστέρια η Μπέτις απέναντι στην Έλτσε - Ανάσα για Λεβάντε αφήνοντας με το παράπονο τη Θέλτα

Η Μπαρτσελόνα κινείται νομικά για τις καταγγελίες του Φλορεντίνο Πέρεθ!

«Προσπάθησε να ταπεινώσει το ABC και εμένα»: Στην αντεπίθεση ο δημοσιογράφος που του επιτέθηκε ο Πέρεθ!

Πέρεθ για τον καυγά Βαλβέρδε-Τσουαμενί: «Οι παίκτες ρίχνουν γροθιές και μετά γίνονται φίλοι - Η διαρροή είναι χειρότερη»

Ρωτήθηκε για Μουρίνιο ο Πέρεθ: «Δεν πρόκειται να μιλήσω για προπονητές ή παίκτες, προέχουν άλλα...»

Προκήρυξε εκλογές στη Ρεάλ ο Πέρεθ: «Έχει ξεκινήσει εκστρατεία εναντίον μου, με λύπη ενημερώνω ότι δεν θα παραιτηθώ»

Μπαμ, το... έριξε ο Κασίγιας: «Δεν θέλω τον Μουρίνιο στη Ρεάλ»