Δεν αντιμετώπισε προβλήματα κόντρα στη Θέτιδα ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινες» νίκησαν 3-1 σετ την ομάδα της Βούλας στο Μετς στο πρώτο ματς της 20ής αγωνιστικής της Volley League γυναικών και ξέφυγε με +7 στην κορυφή από τον δεύτερο Ολυμπιακό, ο οποίος αγωνίζεται αργότερα στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της ημέρας, αφήνοντας την ομάδα των νοτίων προαστίων στην όγδοη θέση.
«Πέρασε» με 3-1 σετ από το Ζηρίνειο κόντρα στον ΖΑΟΝ ο ΑΟ Θήρας και παρέμεινε σταθερά τρίτος, αφήνοντας την ομάδα της Κηφισιάς προσωρινά στην έκτη θέση.
«Ανάσα» για τον Ηλυσιακό, ο οποίος νίκησε 3-0 σετ τον Μίλωνα στου Ζωγράφου και μείωσε στο -3 από τον προτελευταίο Άρη, αφήνοντας τις Νεοσμυρνιώτισσες στην ένατη θέση.