Ο Παναθηναϊκός προχωράει τις μεταγραφικές υποθέσεις του και τις επόμενες ώρες αναμένεται να κλείσει τυπικά και το θέμα του Τζεχάιβ Φλόιντ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr, οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» βρίσκονται σε διαδικασία ανταλλαγής συμβολαίων με την πλευρά του παίκτη κι αφού ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες, θα ανακοινωθεί η απόκτησή του.

Ο 24χρονος σέντερ είχε buy-out με την Γκιλμπόα Γκαλίλ, το οποίο θα καλυφθεί από τους «πράσινους», προκειμένου να πάρει την «ελευθέρας» του.

Ο Φλόιντ συμφώνησε με το «τριφύλλι» και θα υπογράψει συμβόλαιο διετούς διάρκειας (1+1), ενώ θα αποτελέσει το back-up του Παπαγιάννη στη θέση «5».

Από ‘κει και πέρα, οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού θα στραφούν στην ελληνική αγορά για τη θέση του 3ου σέντερ της ομάδας, αφού ο Ζακ Όγκαστ θα αποτελέσει παρελθόν.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Βασίλης Καββαδάς κερδίζει έδαφος στις προτιμήσεις του τεχνικού επιτελείου, καθώς θεωρείται ότι μπορεί να προσφέρει σε υψηλό επίπεδο.

Ο 29χρονος σέντερ πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις με τον Ηρακλή (12,3 πόντοι και 8,9 ριμπάουντ/μέσο όρο στο ελληνικό πρωτάθλημα), ενώ άφησε θετικότατες εντυπώσεις με την παρουσία του στο Προολυμπιακό τουρνουά.

Φυσικά, για τον Καββαδά έχει πολύ καλή άποψη και ο Δημήτρης Πρίφτης, αφού οι δύο άνδρες είχαν συνεργαστεί στον Άρη τη σεζόν 2016-17.

Στη λίστα των ανθρώπων του «τριφυλλιού» βρίσκεται και ο Δημήτρης Κακλαμανάκης, ο οποίος προέρχεται από αξιόλογη παρουσία στον ΠΑΟΚ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube