Η χθεσινή ανακοίνωση της απόκτησης του Φίλιπ Μλαντένοβιτς αποτέλεσε τη δεύτερη φετινή κίνηση του Παναθηναϊκού μετά τον Κάρλος Ζέκα και πλέον οι «πράσινοι» επικεντρώνονται στους επόμενους.

Όπου «επόμενους», βάλτε τις λέξεις «στόπερ» και «χαφ». Εκεί πέφτει, πλέον, το βάρος από τους Ιβάν Γιοβάνοβιτς και Γιάννη Παπαδημητρίου με σκοπό το επόμενο διάστημα οι «πράσινοι» να καλύψουν κενά στις συγκεκριμένες θέσεις, που αποτελούν προτεραιότητα.

Ο στόχος είναι μέχρι το βασικό στάδιο της προετοιμασίας να έχει γίνει τουλάχιστον μία κίνηση για μια από τις δυο θέσεις. Μην ξεχνάμε ότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν στο «τριφύλλι» μόλις δυο διαθέσιμοι κεντρικοί αμυντικοί (Σένκεφελντ, Μάγκνουσον), ενώ στη μεσαία γραμμή οι «πράσινοι» αναζητούν τον αντικαταστάτη του Δημήτρη Κουρμπέλη, δηλαδή έναν ποδοσφαιριστή εν δυνάμει βασικό στις θέσεις «6-8».

Από εκεί και πέρα, για την Τετάρτη είναι προγραμματισμένη η πρώτη συγκέντρωση ενόψει της νέας σεζόν με τον Κάρλος Ζέκα να δίνει το «παρών» στην επιστροφή του στον Παναθηναϊκό. Το βασικό στάδιο προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί στις 25 Ιουνίου στο Bad Erlach της Αυστρίας μέχρι και τις 10 Ιουλίου. Το διάστημα αυτό η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα δώσει πέντε φιλικά παιχνίδια.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κετσετζόγλου: «Σε πολύ καλή κατάσταση η ΑΕΚ-Κάνουν… πλάκα οι διαιτητές με τα κριτήρια που σφυρίζουν»

Τσορμπατζόγλου: «Είναι καλά ο ΠΑΟΚ - Αναντικατάστατος ο Γιακουμάκης»

Σαββόπουλος: «Ο Άρης έχει τρία παράπονα από το ντέρμπι – Άλλο το αγωνιστικό και άλλο να μην υπάρχει ισονομία»

Δεσύλλας: «Έχει έλλειμμα χαρακτήρα ο Παναθηναϊκός, αυτός είναι ο μεγάλος κίνδυνος για Μπενίτεθ»

Ελ Κααμπί: Ο πιο «γρήγορος» σκόρερ του Ολυμπιακού που έφτασε τα 75 γκολ

Έγραψε ιστορία ο Γιακουμάκης στο ντέρμπι ΠΑΟΚ–Άρης και έσπασε επτάχρονη «ξηρασία» για τους ασπρόμαυρους

Ιστορική επίδοση από Λεβαδειακό: Πρώτη ομάδα της περιφέρειας με κορυφαία επίθεση στον πρώτο γύρο

Πανσερραϊκός-Παναιτωλικός: Με την πλάτη στον τοίχο οι γηπεδούχοι, με φόρα από το Αγρίνιο οι φιλοξενούμενοι

ΑΕΚ: Ισοφάρισε ήδη το ρεκόρ ασίστ του ο Ρότα-Επίδοση… Πόνσε ο Γιόβιτς

Πινέδα: «Δουλεύουμε όλοι μαζί, νικάμε όλοι μαζί και συνεχίζουμε όλοι μαζί»