Με την πρωινή προπόνηση στο «Γεώργιος Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Πέμπτη (20/04) η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Το ευχάριστο για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα με τραυματισμούς ή τιμωρίες και άπαντες οι «πράσινοι» βρίσκονται στην διάθεσή του για την κυριακάτικη αναμέτρηση.

Από εκεί και πέρα, αναφορικά με το πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού, αυτό είχε προθέρμανση στο ξεκίνημα, ενώ συνέχισαν με rondo και έδωσαν το μεγαλύτερο βάρος της προπόνησης σε παιχνίδι τακτικής.

Οι παίκτες του «τριφυλλιού» θα προπονηθούν ξανά αύριο (21/04) το πρωί στο Κορωπί.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ατρόμητος: Με δύο επιστροφές και απουσίες η αποστολή

«Στιγμές σαν και αυτές»: Το υπέροχο βίντεο της ΑΕΚ από τη νίκη με τον ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια

Τσακίρης: «Εμμονή για το πρωτάθλημα στην ΑΕΚ, καμία άλλη κουβέντα»

Νικολακόπουλος: «Τι κερδίζει, τι χάνει ο Ολυμπιακός από τον τελικό του Κυπέλλου…»

Αθανασίου: «Οι αποφάσεις στο τέλος της σεζόν - Ποιες οι μεταγραφικές αναζητήσεις του Παναθηναϊκού»

Νίκολιτς για το Μουσείο της ΑΕΚ: «Ένιωσα σύνδεση με τη μεγάλη Ιστορία του συλλόγου - Δεν έχω ξανασυναντήσει κάτι τέτοιο»

«Ολυμπιακός, Άντερλεχτ και Νις εξετάζουν την περίπτωση του Ντιαλό»

ΑΕΚ: Ανεβάζει ρυθμούς ο Γιόβιτς και «γκαζώνει» για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ολυμπιακός: Ανοίγει ο φάκελος στόπερ και... μάχη για Τσάπρα ενόψει καλοκαιριού

Τσακίρης: «Οι… υποστηρικτικοί πρωταγωνιστές της ΑΕΚ - Δεδομένα ανοιχτή και η προπόνηση πριν τον Παναθηναϊκό»