Ο ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού πραγματοποίησε την πρώτη της συγκέντρωση και προπόνηση, ξεκινώντας έτσι και επίσημα την προετοιμασία της ενόψει της σεζόν 2026-27!

Έτσι, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς βρέθηκε για πρώτη φορά στο παρκέ με όλους τους παίκτες των «πράσινων» μαζί, με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός να δημοσιεύει ένα βίντεο με πλάνα από τα όσα συνέβησαν στο βοηθητικό του T-Center!

Ο φακός έπιασε τον Ζοτς να γράφει στο πινακάκι του, να μοιράζει οδηγίες με το κλασικό του στιιλ και να έχει τετ-α-τετ με τον Σλούκα, ενώ από το παρασκήνιο τους παρακολουθούσε ο Λεσόρ.

«Η εποχή Ομπράντοβιτς ξεκίνησε και επίσημα», έγραψε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός στο μικρής διάρκειας βιντεάκι που ανάρτησε.

@pao_bc It’s happening #PAOFans ???? #WeTheGreens #paobcaktor #Club1908 #newseason @EuroLeague ? Hype! - VastPenguin

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube