Την πρώτη του παρουσία στο ΟΑΚΑ ως ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού πραγματοποίησε ο Λιβάι Γκαρσία, παρακολουθώντας την αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ 1948.
Ο διεθνής επιθετικός από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο βρέθηκε στο γήπεδο για να στηρίξει τους νέους του συμπαίκτες και να πάρει μια πρώτη γεύση από την ατμόσφαιρα στο Ολυμπιακό Στάδιο.
Η κάμερα του bwinΣΠΟΡ FM κατέγραψε τον Γκαρσία στη σουίτα, όπου παρακολουθεί το παιχνίδι δίπλα σε ποδοσφαιριστές που έμειναν εκτός αποστολής λόγω τραυματισμών, αλλά και κοντά στον επίσης νεοαποκτηθέντα Κινγκς Κάνγκουα, με τον οποίο είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει πριν από τη σέντρα.
Δείτε το βίντεο του bwinΣΠΟΡ FM:
ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube@sporfm946 ?? Ο Λιβάι Γκαρσία παρακολουθεί μαζί με τους νέους του συμπαίκτες τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη ΤΣΣΚΑ 1948! #sporfm #paofc #pao ? πρωτότυπος ήχος - sporfm946