Τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο ανακοίνωσε την Τετάρτη (15/05) ο Παναθηναϊκός AKTOR και γνωστές έγιναν λεπτομέρειες με την όψη του ΟΑΚΑ, που θα είναι εντελώς διαφορετικό και απόλυτα... πράσινο τη νέα χρονιά!

Η πράσινη ΚΑΕ έφερε στο φως της δημοσιότητας τις νέες καινοτομίες που είναι, μεταξύ άλλων, το 360 Jumbotron, τις σουίτες, τον καινούργιο φωτισμό και τα πράσινα καθίσματα.

Οι εργασίες στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων έχουν ήδη ξεκινήσει με το VIP Lounge, όπως και της συνολικής βελτίωσης του ΟΑΚΑ Experience για την ψυχαγωγία των φίλων του «τριφυλλιού».









ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λιόλιος: «Οι ομάδες να προστατέψουν τις επενδύσεις τους και το πρωτάθλημα - Άστοχη η επιλογή Παναθηναϊκού»

Συμφωνία Ολυμπιακού και ΑΕΚ για τη SUNEL Arena - Τελειώνει και του Λαρεντζάκη στην Ένωση!

Λιόλιος: «Παραπλανητικά τα περί επαγγελματικής διαιτησίας-Δεν θα επιτρέψω τον εκφοβισμό των διαιτητών»

H EOK πρότεινε στις ομάδες να επιλέγουν τους διαιτητές στους αγώνες τους!

Μαρούσι: Πήρε τον Νοτιοσουδανο-Αυστραλό πάουερ φόργουορντ Κουάνι

Απόντος του Παναθηναϊκού η συνάντηση ΕΟΚ με Big 5 για τη διαιτησία

Το Περιστέρι ανακοίνωσε κεκλεισμένων των θυρών φιλικό με τον Κολοσσό

Basketnews: «Μικρότερα τα ποσά για το deal Γουόκαπ από όσα αναφέρθηκαν στην Ελλάδα-Πλήρωσε και ο ίδιος»

Ο μπασκετικός Ολυμπιακός στο TikTok: Το βίντεο με Ντόρσεϊ, Βεζένκοφ και Μιλουτίνοφ

Ζέρβας: «Αίσθησή μου είναι πως θα τα βρουν Ολυμπιακός και ΑΕΚ για Sunel Arena, win-win η υπόθεση Γουόκαπ»