Ο Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε τον Τετέ έπειτα από μόλις 1,5 χρόνια παρουσίας στο «τριφύλλι».

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ επέστρεψε στην Γκρέμιο που τον ανέδειξε και του έδωσε την ευκαιρία να κάνει το ξεπέταγμά του σε ανδρικό επίπεδο.

«Ευχαριστούμε για όλα Furacao» ήταν το μήνυμα που εμφανίστηκε στα social media του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την πώληση του Ματέους Τετέ στη Γκρέμιο της Βραζιλίας.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός αποκτήθηκε το 2024 από τη Γαλατασαράι και έγινε άμεσα βασικό στέλεχος της ομάδας. Με το Τριφύλλι κατέγραψε 75 συμμετοχές και 13 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Τετέ σ’ ευχαριστούμε για την προσφορά σου και σου ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα σου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«O ΠΑΟΚ συμφώνησε με την Άτλας για την πώληση του Σάντσες»

Τσάπρας: «Πολύ ωραίο το κλίμα στην ομάδα, οι νέες φανέλες είναι τρομερές»

Παναθηναϊκός: Συνολικής διάρκειας 120 λεπτών το φιλικό με τη Ραπίντ Βιέννης

Καρβουνιάρης: «Τι ισχύει με Γιόβιτς, Ζίνι και Ζούμπκοφ - Αυτοί έχουν ξεχωρίσει έως τώρα στην προετοιμασία»

Παναθηναϊκός: Η βασική εμφάνιση, η λεπτομέρεια στο σήμα και η τεράστια ανταπόκριση που… έριξε ήδη το e-shop!

Αναστασίου: «Θα είναι δύσκολη χρονιά για όλες τις ομάδες - Να παίζουμε ποδόσφαιρο που ο κόσμος θα χαίρεται να το βλέπει»

Έφτασε Θεσσαλονίκη ο Τάχα Άλι - Ενσωματώνεται άμεσα στον ΠΑΟΚ!

Φύσσας-Σεϊταρίδης: «Φοράτε τη φανέλα της μεγαλύτερης ομάδας της Ελλάδας, χρειάζεται αγάπη, πάθος, αφοσίωση»

Τσακίρης: «Το ερωτηματικό με Γκεοργκίεφ που ίσως αλλάξει τα δεδομένα και τα όσα ισχύουν με Ζοάο Μάριο»

Τσανάκας: «Έκλεισε ο Ρόκα και ενσωματώνεται άμεσα στην προετοιμασία του Ολυμπιακού»