Η κοινή παρουσία Γιάννη Αλαφούζου και Δημήτρη Γιαννακόπουλου σε αγώνα του τμήματος μπάσκετ έπειτα από πρόσκληση του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ αποκτά ιστορική σημασία για ολόκληρο τον οργανισμό του Παναθηναϊκού.

Ο ιδιοκτήτης του ποδοσφαιρικού τμήματος αποδέχθηκε με χαρά την πρόσκληση που του έγινε και για πρώτη φορά στα χρονικά παρακολούθησε αναμέτρηση της ομάδας μπάσκετ δίπλα στον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ.

Οι δυο τους έστειλαν μήνυμα Παναθηναϊκής ενότητας, ενώ σε επίσκεψη οργανωμένων φίλων του «τριφυλλιού» στη σουίτα όπου βρίσκονταν οι δύο ισχυροί άνδρες, μεταξύ άλλων, ακούστηκαν χαρακτηριστικά μηνύματα όπως «σας θέλουμε όλους ενωμένους για το καλό του Παναθηναϊκού», αλλά και «μπράβο για την κίνηση, έτσι σας θέλουμε, ενωμένους».

Παράλληλα, στο ίδιο κλίμα συσπείρωσης ακούστηκε και η χαρακτηριστική ατάκα «πάμε να τα πάρουμε όλα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ», αποτυπώνοντας τη διάθεση για κοινή πορεία και επιτυχίες και στα δύο τμήματα.


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μαντζούκας: «Βγάλαμε ενέργεια από την άμυνα, πήραμε αυτά που έπρεπε από το ματς»

Η βραδιά «πράσινης» ενότητας και οι... πύραυλοι του Ζοτς: Τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μπουργκ

Άλλο επίπεδο ο Παναθηναϊκός, έκανε πλάκα στην Μπουργκ στη μεγάλη επιστροφή του Ομπράντοβιτς!

Το τρίποντο του 16χρονου Βαρβαρίτη και η καθολική αποθέωση από το κοινό του Παναθηναϊκού!

Σπανούλης: «Ικανοποιημένος με την σκληράδα και τον χαρακτήρα των παικτών μου»

«Πάμε να τα πάρουμε όλα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ»: Οργανωμένοι του Παναθηναϊκού τα είπαν με Αλαφούζο και Γιαννακόπουλο!

«Διαγωνισμός τριπόντου» με Γιαννακόπουλο και Αλβέρτη - Οικονομική στήριξη στην ομάδα ΑμεΑ και το «Περπατώ»!

Ήττα στις λεπτομέρειες για τον Άρη από τον Ερυθρό Αστέρα στη Σερβία

Ιστορική κοινή παρουσία: Γιάννης Αλαφούζος και Δημήτρης Γιαννακόπουλος μαζί στην προεδρική σουίτα του Telekom Center

Βράβευσε τον Όσμαν η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΑΚΤΟR - Αποθέωση στο Telekom Center για τον Τούρκο