Ο Παναθηναϊκός, μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου, προσγειώθηκε απότομα, καθώς άργησε να... ξυπνήσει κόντρα στην Παρί, ηττήθηκε 104-99 στο Telekom Center Athens και μπήκε σε βαθμολογικούς «μπελάδες».

Aμέσως μετά το παιχνίδι, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, που βρέθηκε στο γήπεδο για πρώτη φορά φέτος, έστειλε μέσω Ιnstagram το δικό του μήνυμα για τη συνέχεια.

Συγκεκριμένα, ο ισχυρός άνδρας των «πράσινων» έγραψε στο story του «6/6 αυστηρά», ζητώντας προφανώς νίκη στα έξι επόμενα παιχνίδια της ομάδας με Ολυμπιακό εκτός, Ζάλγκιρις εντός, Ερυθρό Αστέρα εντός, Dubai BC εκτός, Μονακό εντός και Χάποελ Τελ Αβίβ εκτός έδρας.

Aξίζει να σημειωθεί πως στο ίδιο story υπάρχει αναφορά στα ονόματα των Κέντρικ Ναν και Ματίας Λεσόρ. Υπενθυμίζουμε ότι ο πρώτος δεν αγωνίστηκε κόντρα στους Παριζιάνους λόγω ίωσης, ενώ ο δεύτερος φέρεται να βρίσκεται πολύ κοντά στην επιστροφή του.

Στη συνέχεια, ακολούθησε και δεύτερο ποστάρισμα, στο οποίο ο Γιαννακόπουλος έγραψε: «Οι φίλαθλοι που είναι δίπλα μας όλη τη χρονιά έχουν δικαίως την απαίτηση να βλέπουν καλύτερο θέαμα. Σε περίπτωση που δεν είμαστε στο Φ4 της Αθήνας, όλοι οι φετινοί κάτοχοι διαρκείας που θα θελήσουν να είναι ξανά κάτοχοι τη σεζόν 2026-2027 θα έχουν 10% έκπτωση σε όποια κατηγορία κι αν επιλέξουν»



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τέιλορ: «Πρέπει να βρεθούμε στην καλύτερη δυνατή μας κατάσταση κόντρα στον πρωταθλητή Ολυμπιακό»

Αλμπέρτ: «Ξέρουμε πόσο δυνατός είναι ο Ολυμπιακός-Ο Μοντέρο επιστρέφει σπίτι του»

Ολυμπιακός: Με 16 παίκτες στην Ισπανία για Βαλένθια και Μπαρτσελόνα

Βιλντόσα: «Κορυφαίος ο Ομπράντοβιτς-Πολύ δύσκολο να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό»

Έτοιμη για Κύπρο η Μακάμπι: Πιθανότατα εκεί στις 12/11 το ντέρμπι με Χάποελ για την Ευρωλίγκα

Όλμαν και Στίβενς: «Κορυφαία ομάδα ο Παναθηναϊκός-Θα υπάρχει φόρτιση λόγω Ομπράντοβιτς»

Πενιαρόγια: «Όλη μας η προσοχή στον Παναθηναϊκό»

Η ερυθρόλευκη Sunel Arena και η αποθέωση στον Μπαρτζώκα: Η παρακάμερα του Ολυμπιακού από το ματς με την Εφές

Θύρα 7: «Καταδικάζουμε απερίφραστα φθορές και υβριστικά συνθήματα, αλλά κανείς δεν μπορεί να μας στερήσει το γήπεδο»

Ευρωλίγκα: MVP της 4ης αγωνιστικής ο Ματίας Λεσόρ!