Μετά τον Δημήτρη Κοντό και τη Θύρα 13, που αναφέρθηκαν στην τιμωρία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου εκφράζοντας παράλληλα τη στήριξή τους στο πρόσωπό του, και ο Εργκίν Αταμάν τοποθετήθηκε δημόσια.

Ο Τούρκος προπονητής επεσήμανε ότι ο πρόεδρος της ΚΑΕ μίλησε για μια άδικη απόφαση και, απευθυνόμενος στη διοργανώτρια Αρχή, ανέφερε: «Η ομάδα του θα είναι εκεί ή όχι, αλλά εσείς νομίζετε ότι δεν αξίζει να είναι στο δικό του γήπεδο για το F4».

Αναλυτικά αναφέρει στην ανάρτησή του στα social media:

«Έχω μεγάλο σεβασμό για τους ανθρώπους που δείχνουν το πάθος τους, το συναίσθημα, την εμπιστοσύνη και πάντα μιλούν μπροστά, όχι πίσω. Ο Δημήτρης απλά διαμαρτυρήθηκε για τα φάουλ που δεν σφυρίχτηκαν απευθείας στους διαιτητές, όπως ανέφεραν στην επίσημη αναφορά της Euroleague.

Η ομάδα του θα είναι εκεί ή όχι, αλλά εσείς νομίζετε ότι δεν αξίζει να είναι στο δικό του γήπεδο για το F4.

Και κανένας, ακόμη και οι αντίπαλοι συνάδελφοι, δεν έχουν το δικαίωμα να μιλούν για έναν πρόεδρο και την οικογένειά του που θυσιάζουν τη ζωή τους για το μπάσκετ.

Να είστε γενναίοι, να είστε δίκαιοι»

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ευρωλίγκα: Λάμψη Χέιζ-Ντέιβις στο Top10 με το buzzer beater απέναντι στη Βαλένθια

Θύρα 13 προς Γιαννακόπουλο: «Μαζί στις νίκες και στις τιμωρίες - Πρόεδρε, μαζί θα το σηκώσουμε»!

Κοντός: «Υπάρχει σύστημα απέναντί μας που παλεύει με λύσσα - Μια γροθιά μέχρι το πραγματικό τέλος»

MVP των Game 2 της Ευρωλίγκας ο Καμπάτσο - Άφησε 2ο τον Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις

Aλύγιστη και χωρίς Ταβάρες η Ρεάλ, έκανε μια... χαψιά τη Χάποελ με 100άρα και βλέπει Final Four!

Απρόσεκτος ο Μίτσιτς, δέχθηκε τεχνική ποινή ενώ είχε 4 φάουλ και αποβλήθηκε!

Ο Οφέρ Γιανάι ξαναχτύπησε: Ατάραχος διαβάζει το βιβλίο του δευτερόλεπτα πριν το τζάμπολ του Game 2!

Έμαθε για την τιμωρία του μέσω των social media ο Μάικ Τζέιμς

Η πρώτη αντίδραση Γιαννακόπουλου για την τιμωρία: «Ποιος θα μου φέρει την κούπα στο Σούνιο με το αμάξι;»

Πρόστιμο της Euroleague στη Βαλένθια για ρίψη αντικειμένων από τους οπαδούς της