Πριν από περίπου μία εβδομάδα, ο Ματίας Λεσόρ σόκαρε τον κόσμο του Παναθηναϊκού, καθώς υπέστη κάταγμα περόνης στην αναμέτρηση με την Μπασκόνια, με αποτέλεσμα να μπει χειρουργείο και να τεθεί νοκ-άουτ για το μεγαλύτερο κομμάτι της σεζόν.

Κανένας από τους συμπαίκτες του δεν ξέχασε τον Γάλλο σέντερ, αφού όλοι αφιέρωσαν την επικράτηση επί της Μπάγερν σε αυτόν. Μάλιστα, το μήνυμά του προς τον Ματίας έστειλε και ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Συγκεκριμένα, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR ανέβασε ένα στόρι στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με τη δήλωση του Ναν πως οι «πράσινοι» θα παίζουν για τον Λεσόρ σε κάθε παιχνίδι. Μάλιστα, το ποστ είναι «ντυμένο» με τον στίχο «δεν θα πας πουθενά» από το γνωστό τραγούδι «Πουθενά» της Πέγκυς Ζήνα, με τον Γιαννακόπουλο να αναφέρει «Ματίας, άκουσα πως σου αρέσει το αγαπημένο τραγούδι του Κέντρικ».

Από την πλευρά του, ο Γάλλος σέντερ αναδημοσίευσε το συγκεκριμένο στόρι, κάτι που μοιάζει με μήνυμα... παραμονής στον Παναθηναϊκό. Υπενθυμίζουμε ότι πρόσφατα ο Γιαννακόπουλος είχε προαναγγείλει δύο ανανεώσεις συμβολαίων παικτών, μία από τις οποίες φημολογείται ότι αφορά τον Λεσόρ.

Δείτε το στόρι:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γκάλης: «Θα πάρει τους παίκτες που θέλει στον Άρη ο Σπανούλης – Δίχως ταβάνι το μπάτζετ»!

Ανακοίνωσε τον Μάρκους Φόστερ ο ΠΑΟΚ

Πετρίδης: «Έχουν γίνει πολλά λάθη από τους διαιτητές - Περιμένει αντίδραση και από την Κυβέρνηση ο Παναθηναϊκός»

Ζέρβας: «Ευτυχώς δεν έπαθε για να μάθει ο Ολυμπιακός - Θα έπρεπε να έχουν ξεκουραστεί βασικοί νωρίτερα»

Νέο βίντεο του Ολυμπιακού για τη φάση Ναν - Φουρνιέ: «Συνεχίζει να μη χρειάζεται σχόλια…»

Παρθενόπουλος: «Φτάνει πια τα μάτια μας δεν αντέχουν άλλο»

Ο Μάικ Τζέιμς σχολιάζει το Game 1 Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού: «Αυτό που δεν μου αρέσει...»

Ανακοίνωσε την παραμονή Γιαπλέ ο Vikos Falkons

«Δεν χρειάζεται κάποιο σχόλιο»: Η ανάρτηση του Ολυμπιακού με τη φάση Ναν-Φουρνιέ από άλλη κάμερα

ΠΑΟ: «Δεν είναι τρόπος αντίδρασης ο ευτελισμός, ο υποβιβασμός στην Α2 - Θα παλέψουμε μέχρις εσχάτων για το πρωτάθλημα»!