Τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού μετέφερε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6, τόσο για τα μεταγραφικά, όσο και για το επικείμενο πρώτο ματς με τη Σάμσουνσπορ ο Διονύσης Δεσύλλας.

O ρεπόρτερ του σταθμού, αφού ανέλυσε τα δεδομένα για τις περιπτώσεις των Βιθέντε Ταμπόρδα και Αζεντίν Ουναΐ και τις πιθανότητες που έχουν να ενταχθούν στον Παναθηναϊκό, στάθηκε στον Νταβίντε Καλάμπρια.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι ο Ιταλός δεξιός μπακ, έδειξε σε εξαιρετική κατάσταση και προσαρμόστηκε άμεσα στην ομάδα, ενώ από την πρώτη κιόλας προπόνηση, έδειξε την προσωπικότητά του την οποία θα βγάλει στον Παναθηναϊκό. Μάλιστα πρόσθεσε ότι θα βρίσκεται στη λίστα για τα ματς με τη Σάμσουνσπορ.

Τέλος σημείωσε ότι η συμμετοχή του Φίλιπ Τζούριτσιτς, τουλάχιστον στο πρώτο ματς με την τουρκική ομάδα, είναι αμφίβολη, ιδίως αν δεν προπονηθεί σήμερα, ενώ δεδομένα εκτός θα είναι ο Τιν Γεντβάι.

Ακούστε το ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στο YouTube.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λίσι: «Να παλέψουμε για εμάς, για τον κόσμο και να πάρουμε την πρόκριση και για τον Κωνσταντέλια»

Ζίβκοβιτς: «Ξέρουμε τι δεν κάναμε καλά στο πρώτο ματς, να φύγουμε με την πρόκριση»

Σίκαν: «Ο Τάισον ο καλύτερος συμπαίκτης που είχα στην καριέρα μου»

Μπρούνο: «Το χειρότερο για εμάς είναι να μείνουμε στην νίκη μας στην Τούμπα - Έχουμε κάνει ειδική προπόνηση στα πέναλτι»

Εκτός μάχης ο Κωνσταντέλιας για Άντερλεχτ-Έμεινε Θεσσαλονίκη για οικογενειακό ζήτημα

Τσορμπατζόγλου: «Δεν θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές στην 11άδα του ΠΑΟΚ - Ατρόμητος και ΟΦΗ διεκδικούν τον Γερεμέγιεφ»

Ενημέρωση του ΠΑΟΚ για τα εισιτήρια της ρεβάνς στις Βρυξέλλες

Αναχώρησε για τις Βρυξέλλες ο ΠΑΟΚ

Στη League Phase του Europa League ο Ολυμπιακός - Οι ημερομηνίες-κλειδιά και οι πιθανοί αντίπαλοι

ΠΑΟΚ: Δουλεύει ατομικά ο Τάχα Άλι - Χωρίς απρόοπτα η προπόνηση της Τρίτης