Τα τελευταία νέα από το «στρατόπεδο» του Παναθηναϊκού μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου, εστιάζοντας στο αυριανό (04/07) δυνατό φιλικό με τον Άγιαξ και την κατάσταση των νέων παικτών.

Όπως ανέφερε, το σημαντικότερο νέο αφορά τον Στέφαν Ντε Φράι, ο οποίος συμμετείχε για πρώτη φορά στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων και δεν αποκλείεται να πάρει τα πρώτα του αγωνιστικά λεπτά απέναντι στον Άγιαξ.

Παράλληλα, αποκάλυψε πως στην προετοιμασία βρέθηκαν και οι γονείς του Ολλανδού στόπερ, οι οποίοι εξέφρασαν τη χαρά τους για τη μεταγραφή του γιου τους στον Παναθηναϊκό, τονίζοντας παράλληλα πως και ο ίδιος είναι ιδιαίτερα ευτυχισμένος με το νέο βήμα στην καριέρα του.

Όσον αφορά τον Έλμιν Ράστοντερ, ο Δανός συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα, πραγματοποιώντας σήμερα ασκήσεις με τελειώματα, δείχνοντας πως ανεβάζει σταδιακά ρυθμούς.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube