Τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, μετέφερε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

Ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» αρχικά αναφέρθηκε στις πολλές λύσεις που έχει φέτος ο Παναθηναϊκός στο ρόστερ και ιδίως στο επιθετικό κομμάτι, με αφορμή τη λίστα για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια με τη Ντνίπρο η οποία πρέπει να δηλωθεί αύριο.

«Θα πρέπει να αφήσει κάποιους παίκτες εκτός λίστας ο Γιοβάνοβιτς μετά τις μεταγραφές που έχουν γίνει φέτος. Τρουιγιέ και Γκάνεα, πιθανότατα έξω, αλλά ο προπονητής είναι αυτός που θα κρίνει ποιοι θα είναι στη λίστα».

Στη συνέχεια ο Τάσος Νικολογιάννης, αναφέρθηκε και στο επικείμενο φιλικό με τη Ράγιο Βαγιεκάνο στη Λεωφόρο, το οποίο θα αποτελέσει την πρόβα τζενεράλε για τα ματς με τους Ουκρανούς: «Το πιθανότερο είναι ότι για ένα μεγάλο διάστημα με τη Ράγιο θα δούμε την ενδεκάδα που θα παίξει με τη Ντνίπρο. Ο Σένκεφελντ με τον Μάγκνουσον θα είναι στό κέντρο της άμυνας. Γενικότερα ο Παναθηναϊκός θα δώσει το δυνατότερο φιλικό του».

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γρηγορίου: «Πρέπει να αφήσουμε πίσω ό,τι έχει γίνει - Να βρούμε γκολ για να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη»

Χωρίς Κίνι, αλλά με Μήτογλου κόντρα στην ΑΕΛ ο Ατρόμητος

Δεσύλλας: «Τα πλάνα Μπενίτεθ για το ντέρμπι - Οι παίκτες που διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα»

Τσανάκας: «Την Κυριακή είναι η ευκαιρία του Ολυμπιακού για ένα restart»

Σαββόπουλος: Καμία εξέλιξη στα διοικητικά - Μηδαμινό το ενδιαφέρον, φοβάμαι πως η εικόνα στο γήπεδο θα είναι η χειρότερη

Τσακίρης: «Πρώτη φορά νικητής αντίπαλος λέει πώς δεν πέρασε ο καλύτερος - Τα δεδομένα 11αδας της ΑΕΚ με ΠΑΟΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Σίγουρα στην αποστολή με ΑΕΚ ο Ζίβκοβιτς, το πιο πιθανό να είναι και ο Μεϊτέ - Τι ισχύει για Κένι»

Με δύο απουσίες και δύο επιστροφές η αποστολή του Παναιτωλικού για Πανσερραϊκό

Χωρίς δύο αλλά με Πέντροσο η αποστολή του Λεβαδειακού για τη μάχη με τον ΟΦΗ

Κηφισιά: Χωρίς αριστερό μπακ η αποστολή για τον Asteras AKTOR