Το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 από τον Διονύση Δεσύλλα. Ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» αρχικά αναφέρθηκε στο θέμα του προπονητή, λέγοντας πως αυτήν τη στιγμή οι «πράσινοι» δουλεύουν με δύο περιπτώσεις, ενώ υπάρχει στην αναμονή το θέμα του Χρήστου Κόντη.

«Πάντα υπάρχει στην αναμονή το θέμα Κόντη για υπηρεσιακός προπονητής, τη στιγμή, ωστόσο, που ο Παναθηναϊκός δουλεύει με δύο περιπτώσεις για τον βασικό του τεχνικό. Το πιθανότερο είναι να αναλάβει ο Κόντης ενόψει και του ντέρμπι και μετά να καταλήξει στον εκλεκτό. Γίνονται συζητήσεις, διαπραγματεύσεις και για τον σχεδιασμό της επόμενης ημέρας», ανέφερε αρχικά και συνέχισε: «Δεν πιστεύω ότι θα έρθουν άλλες αλλαγές, αλλά περισσότερη ενίσχυση σε επίπεδο στελεχιακό».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ματς του Κυπέλλου κόντρα στην Athens Kallithea: «Θέλει να ξεκινήσει νικηφόρα ο Παναθηναϊκός και να φτιάξει την ψυχολογία του ενόψει του ντέρμπι».

Ακούστε αναλυτικά το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού στο επίσημο κανάλι του σταθμού στο YouTube.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΑΕΚ: Χωρίς Πένραϊς με Ατρόμητο, εκτίει τιμωρία λόγω καρτών

Αθανασίου: «Δεν έχει ρεαλιστική βάση η πώληση της ΠΑΕ - Σεβασμό στον κόσμο του Παναθηναϊκού»

Μέσα Ποντένσε και Τσικίνιο: Η αποστολή του Ολυμπιακού για ΟΦΗ!

Σαββόπουλος: «Το μέγα ερώτημα είναι πώς θα διαχειριστεί το υλικό που έχει διαθέσιμο ο Χιμένεθ»

Τσορμπατζόγλου: «Καθοριστική η σημερινή ημέρα για τον Κωνσταντέλια»

Κετσετζόγλου: «Έτοιμος με Ατρόμητο ο Μάνταλος-Παίζει στην Σαμψούντα ο Ζίνι»

Παναθηναϊκός: «Καμία προσέγγιση από οποιονδήποτε για την απόκτηση της ΠΑΕ – Διακινούμενα από ανταγωνιστή τα σενάρια»

Δεσύλλας: «Με αλλαγές στη Λάρισα ο Παναθηναϊκός, εξίσου σημαντικές με τις μεταγραφές και οι αποχωρήσεις»

Σταματέλος: «Δεν μπορώ να σκεφτώ πώς να μην γυρίσει στον Ολυμπιακό ο Φορτούνης το καλοκαίρι»

Ολυμπιακός: Προσέχει για να τους… έχει ο Μεντιλίμπαρ