Στη στεναχώρια που υπάρχει για το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να προκριθεί εις βάρος της Μπράγκα, παρότι έδειξε ότι ήταν ικανός να το κάνει, στάθηκε ο Τάσος Νικολογιάννης.

Ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» τόνισε επίσης, μιλώντας με τους Αντώνη Καρπετόπουλο και Αντώνη Πανούτσο, πως σε αυτά τα παιχνίδια και σε αυτό το επίπεδο πρέπει να κάνεις γκολ τις ευκαιρίες σου αν θέλεις να περάσεις στους ομίλους του Champions League.

«Το μεγάλο πρέπει ήταν η επιστροφή σε ευρωπαϊκούς ομίλους για τον Παναθηναϊκό. Μετά την πρόκριση με την Ντνίπρο και τη Μαρσέιγ, αλλά και με τις εμφανίσεις με την Μπράγκα που έδειξε ότι μπορούσε να την αποκλείσει, υπάρχει στεναχώρια. Ο Παναθηναϊκός μετά το 10λεπτο κυριάρχησε. Στο σύνολο των δύο αγώνων, όταν έχεις καθαρές φάσεις και δεν τις κάνεις γκολ, τότε δεν μπορείς να προκριθείς. Χθες είχε τόσες ευκαιρίες, που μπορούσε να κάνει γκολ», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια σχολίασε τα όσα ειπώθηκαν για τον Γιοβάνοβιτς, αλλά και τον Σπόραρ: «Επειδή πολύ κουβέντα γίνεται για τις αλλαγές του Γιοβάνοβιτς, αν έπαιζαν μαζί οι Σπόραρ-Ιωαννίδης, ο Παναθηναϊκός θα έχανε ένα χαφ και μετά αν έτρωγε ένα γκολ, τότε θα λέγαμε τι έκανε ο προπονητής. Για τον Σπόραρ έχουν ειπωθεί τόσα, αλλά είχε δύο καθοριστικές πάσες χθες που δεν έγιναν γκολ από τους συμπαίκτες του. Σε αυτά τα ματς, θα κάνεις 2-3 μεγάλες φάσεις και πρέπει να σκοράρεις».

Παράλληλα, εξήρε τους Βαγιαννίδη, Ιωαννίδη και Παλάσιος μεταξύ άλλων για την εμφάνισή τους στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πολικό ψύχος στην Αστάνα: Μέχρι -22 η θερμοκρασία και αίσθηση… -27 την ημέρα του Καϊράτ-Ολυμπιακός!

Ολυμπιακός: Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για το ματς με την Καϊράτ

Το προβάδισμα του Ολυμπιακού για την απευθείας είσοδο στη league phase του Champions League και η σύμπτωση με τη Σαχτάρ

Πώς μπορεί η Σαχτάρ να «κλέψει» το εισιτήριο του Champions League από τον Ολυμπιακό!

«Απλά πες τις ομάδες σωστά»: Επικό γλέντι με Κάραγκερ για Ολυμπιακό και Ρεάλ Μαδρίτης

Το επιβλητικό κορεό, οι αντιδράσεις στα γκολ και το ζεστό χειροκρότημα: Η παρακάμερα του Ολυμπιακός-Ρεάλ

Με Εμπαπέ η καλύτερη ενδεκάδα της 5ης αγωνιστικής στο Champions League

Ροντινέι για τον... παλιόφιλο Βινίσιους: «Είναι ο καλύτερος στον κόσμο - Δεν τον έπιανα και όχι από θέμα σεβασμού»

Απειλές κατά του Κοτάρσκι – «Είμαστε δίπλα του»

Η πρώτη τοποθέτηση παίκτη της Λίβερπουλ στα social media: «Είναι δύσκολες οι στιγμές…»