Για τη διαφαινόμενη επιστροφή του Κάρλος Ζέκα, το σκεπτικό του Παναθηναϊκού, αλλά και τα υπόλοιπα θέματα που τρέχουν μίλησε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM.

Αρχικά, ο Νικολογιάννης τόνισε: «Είμαστε σε φάση που ο Γιάννης Παπαδημητρίου ενημερώνεται για όλα τα θέματα που τρέχουν. Κάνει επαφές με τον Γιοβάνοβιτς και τους συνεργάτες του. Ο Ζέκα με ανακοίνωση που έκανε αποχαιρέτησε την Κοπεγχάγη και ευχαρίστησε τον κόσμο. Είχε κάνει πολύ καλές εμφανίσεις προ τραυματισμού, ήταν αρχηγός και επιδραστικός με την ομάδα. Έπαιξε Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά ήταν άτυχος με τους χιαστούς. Ανεξάρτητα από αυτό, με τον Ζέκα υπάρχει επαφή από τη διοίκηση τα τελευταία δυο χρόνια. Νομίζω ότι αυτή τη φορά θα υπάρξει επιστροφή. Ο Ζέκα έρχεται ως ένα παιδί της ομάδας που θα τη βοηθήσει σαν μια εξτρά λύση με την εμπειρία του και την παρουσία του στα αποδυτήρια. Στη συνέχεια η προοπτική που υπάρχει είναι να αναλάβει πόστο. Αν ο Γιοβάνοβιτς δει μέσα στις προπονήσεις ότι έχει ξεπεράσει τα προβλήματα, θα τον βάζει. Ο Ζέκα είναι ένα παιδί του Παναθηναϊκού και είναι ευχάριστο που η ομάδα θέλει να τον φέρει πίσω».

Για το θέμα Κουρμπέλη: «Σύντομα θα έχουμε εξελίξεις με τον Δημήτρη Κουρμπέλη. Οι δυο πλευρές θα κάτσουν στο τραπέζι. Αν βρεθεί η χρυσή τομή, ο παίκτης θα ανανεώσει. Θα υπάρξει εξέλιξη το επόμενο δεκαήμερο. Αν δε μείνει ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για αντικαταστάτη του. Αν μείνει η ομάδα θα κινηθεί για παίκτη στο 8 και το 10.

Για τον Λινγκρ: «Ακόμα δεν υπάρχει κάτι. Υπάρχουν δημοσιεύματα διάφορα, αλλά ακόμα δεν μπορούμε να πούμε αν είναι κοντά ή μακριά. Ο Παναθηναϊκός τον θέλει, αλλά δεν είναι ο μόνος στόχος».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube