Ο Παναθηναϊκός δεν εμφανίστηκε ποτέ στο παρκέ της «Beogradska Arena» και παραδόθηκε άνευ όρων στην Παρτίζαν, γνωρίζοντας τη βαριά ήττα 78-62.

Μετά την αναμέτρηση, ο Γιώργος Πετρίδης, που βρέθηκε στο Βελιγράδι και περιέγραψε την αναμέτρηση για τον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, έκανε το σχόλιό του για την κακή παρουσία των «πράσινων».

Στάθηκε στην αποκαρδιωτική εμφάνιση που έκανε ο Παναθηναϊκός, στο φανερό έλλειμα ενέργειας που υπήρχε στην ομάδα, αλλά και στο κακό βράδυ του Εργκίν Αταμάν.

Τέλος, τόνισε πως πρέπει να σταματήσουν κάποια «πειράματα» σε τόσο κρίσιμο στάδιο της σεζόν (π.χ. Γκριγκόνις), καθώς τίθεται ολοένα και περισσότερο σε αμφιβολία η παρουσία της ομάδας στην εξάδα.

Δείτε το σχόλιο:

@sporfm946 Το σχόλιο του Γιώργου Πετρίδη για την ήττα του Παναθηναϊκού από την Παρτίζαν #sporfm #panathinaikos #paobc #panathinaikosbc ? πρωτότυπος ήχος - sporfm946

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Απογοητευμένος ο Σπανούλης: «Πριν 3 εβδομάδες ήμασταν η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη, ξαφνικά δεν παίζουμε σωστό μπάσκετ»

Παναθηναϊκός: Δεν εμπνέει ανησυχία ο τραυματισμός Γκραντ

Τα highlights από την ήττα του Παναθηναϊκού στο Βελιγράδι

Σερέλης: «Δεν μπαίνουμε στα ματς σαν ομάδα που κυνηγάει Final Four - Υπάρχουν πιθανότητες για Ναν την άλλη Παρασκευή»

Σορτς: «Δεν ανταποκριθήκαμε στη δεύτερη περίοδο, δεν υπάρχει δικαιολογία»

Αταμάν: «Όλοι έχουν σκαμπανεβάσματα, θα συνεχίσουμε προς τους στόχους μας» - Τι είπε για την αποβολή Ρογκαβόπουλου

Έκανε ανατροπή με ψυχή πρωταθλήτριας και πήρε το «θρίλερ» με Παρί η Φενέρμπαχτσε

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για τη βαριά ήττα του Παναθηναϊκού στην έδρα της Παρτίζαν

Xειρότερη επιθετική επίδοση για τον Παναθηναϊκό μετά από σχεδόν 4 χρόνια οι 62 πόντοι

Πενιαρόγια: «Κάναμε ολοκληρωμένο ματς, δεν είναι εύκολο να ελέγξεις το παιχνίδι του Παναθηναϊκού»