Ο Κέντρικ Ναν βρέθηκε σε ακόμη ένα κακό βράδυ, ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να τον… αναπληρώσει στην επίθεση και τελικά έχασε με σκορ 91-77 από την Μπασκόνια, γνωρίζοντας δεύτερη σερί ήττα στην Ευρωλίγκα.

Παρά το αρνητικό αποτέλεσμα αυτό, οι οπαδοί των «πράσινων», που έδωσαν δυναμικό «παρών» στη Μαδρίτη και στη Βιτόρια, εξέφρασαν την άμεριστη στήριξή τους στην ομάδα που κατέκτησε την περασμένη αγωνιστική περίοδο το έβδομο «αστέρι».

Συγκεκριμένα, αντιπροσωπεία της Θύρας 13 αποτελούμενη από περίπου 60 άτομα περίμενε την αποστολή του Παναθηναϊκού έξω από τη «Φερνάντο Μπουέσα Αρένα» και τη χειροκρότησε. Οι εν λόγω οπαδοί μίλησαν με παίκτες όπως ο Κώστας Σλούκας, ο Ιωάννης Παπαπέτρου και ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης και προσπάθησαν να τους εμψυχώσουν.

«Είμαστε δίπλα σας και σας στηρίζουμε. Πιστεύουμε σε εσάς. Μην ακούτε τίποτα. Εσείς θα πάρετε το ευρωπαϊκό και πάλι», είπαν μεταξύ άλλων.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Απέδρασαν από το Μιλγουόκι οι Μπουλς

Φωτογραφήθηκε με Ρέτσο-Σάλιακα και έδωσε φανέλα του ο Παπανικολάου

Γιασικεβίτσιους για το σκάνδαλο στο ελληνικό μπάσκετ: «Να φτάσει μέχρι το τέλος η υπόθεση»

Μπαρτζώκας: «Διαφορετικά στοιχεία με Κόντσαρ, η κατάσταση με τον Ντόρσεϊ μάς υποχρέωσε να αποφασίσουμε γρηγορότερα»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ήττα του Ολυμπιακού από τη Φενέρ

«Έδειξε ικανός για υπέρβαση ο Ολυμπιακός, έμεινε με το ''αχ'', αλλά δεν βγαίνει εκτός τροχιάς»: Το σχόλιο Ζέρβα

ΛεΝτέι και Σορτς μοιράστηκαν το βραβείο του MVP για την 7η αγωνιστική της Ευρωλίγκας!

Εμφατική επιστροφή στις νίκες με κατοστάρα για τη Βαλένθια!

Μπαρτζώκας: «Είχαμε λίγες επιλογές, προσπαθήσαμε με μερικά τρικ, αλλά σταματήσαμε να τρέχουμε…»

Βαθμολογία Ευρωλίγκας: Έπεσε στο 5-2 ο Ολυμπιακός, έπιασε τον Παναθηναϊκό στην κορυφή η Φενέρ