Ο Παναθηναϊκός μπήκε σήμερα στην 9η ημέρα της προετοιμασίας του στην Αυστρία, με τη σκληρή δουλειά για το «τριφύλλι» να συνεχίζεται σε ένα συννεφιασμένο και βροχερό σκηνικό και τις συνθήκες να παραπέμπουν σε χειμώνα στην Ελλάδα! Από χθες το βράδυ στο Μπαντ Χάρινγκ και στις γύρω περιοχές, οι θερμοκρασίες είναι χαμηλές, η βροχή πότε δυναμώνει και πότε χαμηλώνει και είναι χαρακτηριστικό ότι την ώρα της προπόνησης το θερμόμετρο έδειχνε 10 βαθμούς Κελσίου!

Φυσικά, οι «πράσινοι» δεν πτοήθηκαν από κάτι τέτοιο. Το αντίθετο. Η πρωινή προπόνηση είχε υψηλή ένταση, με τον Ρουί Βιτόρια να δουλεύει πολύ σε καταστάσεις τρανζίσιον και να ολοκληρώνει το πρόγραμμα με δίτερμα.



Μετά την προθέρμανση, ο Πορτογάλος προπονητής χώρισε τους παίκτες στις παρακάτω ομάδες:

Μωβ: Ντραγκόφσκι, Τετέ, Γερεμέγεφ, Γεντβάι, Τουμπά, Κώτσιρας, Κυριακόπουλος, Μπρέγκου, Κυριόπουλος, Μαξίμοβιτς, Τζούριτσιτς, Ιωαννίδης.

Πράσινοι: Λοντίγκιν, Σιώπης, Ζέκα, Μλαντένοβιτς, Μπόκος, Πάλμερ-Μπράουν, Ίνγκασον, Λάβδας, Βαγιαννίδης, Λημνιός, Νεμπής, Τσιριβέγια, Μπακασέτας, Σφιντέρσκι, Πελίστρι.



Η άσκηση αφορούσε τη γρήγορη μετάβαση, με τους ποδοσφαιριστές να τελειώνουν με εκτέλεση, έχοντας υπεραριθμία στην περιοχή. Οι μωβ νίκησαν 13-12 με γκολ buzzer beater από τον Κώτσιρα.

Ακολούθησε άσκηση σε όλο το γήπεδο, με την μπάλα να πηγαίνει, αρχικά στους χαφ και όταν έφτανε στο επιθετικό τρίτο, γινόταν ξανά επίθεση με υπεραριθμία. Στο ένα γήπεδο οι επιτιθέμενοι ήταν απέναντι σε δυο αμυντικούς και στο άλλο κόντρα σε τρεις.

Οι ομάδες ήταν οι εξής:

Πράσινοι: Ντραγκόφσκι, Γεντβάι, Λάβδας, Τουμπά, Βαγιαννίδης, Κυριακόπουλος, Τσιριβέγια, Μπρέγκου, Νεμπής, Κυριόπουλος, Σφιντέρσκι, Μαντσίνι, Γερεμέγεφ, Τετέ

Ροζ: Λοντίγκιν, Πάλμερ-Μπράουν, Ίνγκασον, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Σιώπης, Μαξίμοβιτς, Μπόκος, Λημνιός, Μπακασέτας, Τζούριτσιτς, Πελίστρι, Ιωαννίδης.

Μπαλαντέρ ήταν ο Ζέκα

Η διακύμανση του σκορ:

το 1-0 Ιωαννίδης
το 1-1 ο Γερεμέγεφ
το 1-2 Σφιντέρσκι
το 2-2 Ιωαννίδης
το 3-2 Ιωαννίδης



Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με διπλό στο μισό γήπεδο με τις ομάδες να είναι οι παρακάτω:

Λευκοί: Καρακασίδης, Ίνγκασον, Μλαντένοβιτς, Μαξίμοβιτς, Κώτσιρας, Μπακασέτας, Κυριόπουλος, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς.

Πράσινοι: Λοντίγκιν, Πάλμερ-Μπράουν, Βαγιαννίδης, Κυριακόπουλος, Σιώπης, Μπρέγκου, Πελίστρι, Τετέ, Σφιντέρσκι.



Με κίτρινα μπαλαντέρ πάσας στις γωνίες ήταν οι Λημνιός, Γεντβάι, Μπόκος, Ιωαννίδης, Τσιριβέγια, Μαντσίνι, Νεμπής, Τουμπά δηλαδή η τρίτη ομάδα. Σημειώθηκαν πολλά γκολ με με τους λευκούς να παίρνουν τη νίκη και να το πανηγυρίζουν δεόντως…

* Ο Νίκας έχει από ένα σφίξιμο στην αριστερή γάμπα και έκανε ατομικό πρόγραμμα.

Δείτε πλάνα από την προπόνηση:

@sporfm946 Πλάνα από την προπόνηση του Παναθηναϊκού με τρεξίματα, ένταση και πολλά γκολ στις χαμηλές θερμοκρασίες της Αυστρίας. #sporfm #panathinaikos #fyp ? original sound - sporfm946

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Με 16 απουσίες η ΑΕΚ δεν μπορεί να κάνει κανονική προπόνηση - Δεν έχει κάποιο πρόβλημα ο Ζίνι»

Νικολακόπουλος: «Το καλό με τον Κάρμο και το κακό με τον Γιάρεμτσουκ»

Αθανασίου: «Ο Κρίστιανσεν έχει τις ικανότητες να γίνει αυτός βασικός, αν…»

ΠΑΟΚ: Άλλαξε το πλάνο στη διακοπή – Χωρίς φιλικό και με το βλέμμα στον Μπάνζα

Ολυμπιακός: Τριήμερο ρεπό και αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του Γκουστάβο Σα

ΑΕΚ: Επιστροφή στα Σπάτα με πολλές απουσίες – Τα δύο φιλικά και οι παίκτες που ανεβάζουν ρυθμούς

Τσακίρης: «Είδαμε και στο Σερβία-Ελλάδα γιατί είναι καλύτερος με τον Βάργκα ο Γιόβιτς»

Δεσύλλας: «Ο καθοδηγητής Ντε Φράι και η εμφάνιση του Τετέι κόντρα στη Σερβία»

Τσανάκας: «Ο Ιμανόλ έχει συνηθίσει να δουλεύει και με νεαρούς παίκτες»

Τσορμπατζόγλου: «Χρειάζεται ρυθμό ο Μπάνζα - Μεγάλη ζημιά για τον ΠΑΟΚ τυχόν καθυστέρηση στο Καυτανζόγλειο»