Απίστευτη ατυχία για τον Παναθηναϊκό AKTOR στο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την Άλμπα Βερολίνου για την 30ή αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Μετά τον τραυματισμού του Τσέντι Οσμάν κατά τη διάρκεια της πρώτης περιόδου, με τον Τούρκο φόργουορντ να γυρίζει τον δεξιό του αστράγαλο, οι «πράσινοι» είδαν ακόμα έναν παίκτη τους να αποχωρεί από το ματς.


Ο λόγος για τον Ιωάννη Παπαπέτρου, ο οποίος προσγειώθηκε άσχημα στο glass floor μετά από προσπάθεια για σουτ - όπως και ο Οσμάν - κατά τη διάρκεια της 3ης περιόδου, πέφτοντας αμέσως κάτω και σφαδάζοντας από τους πόνους στον δεξιό του αστράγαλο.

Μάλιστα, ο Έλληνας φόργουορντ αποχώρησε υποβασταζόμενος και με έντονους πόνους από το γήπεδο, πηγαίνοντας κατευθείαν στα αποδυτήρια μαζί με τους γιατρούς των «πράσινων».



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπαρτζώκας: «Δεν φοβόμαστε κανέναν, στόχος να σπάσουμε και άλλη… κατάρα - Ο Χολ ζήτησε αλλαγή για τον Μιλουτίνοφ»!

«Δεν κάνουμε φασαρία και συνεχίζουμε να προχωράμε μπροστά»: Η ανάρτηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός μετά την πρωτιά

Διατήρησε τη φόρμα της και «καθάρισε» και την Μπασκόνια η Παρτίζαν

Ντόρσεϊ: «Είμαστε ταλαντούχα ομάδα και βρήκαμε τον ρυθμό μας, με βοήθησε ο Σπανούλης»

Μιλουτίνοφ: «Τώρα περιμένουμε τα δύσκολα ματς των πλέι οφ»

Βαθμολογία Euroleague: Αβαντάζ για την 7η θέση ο Παναθηναϊκός, έτσι μπαίνει στην εξάδα - Όλα τα σενάρια!

«Μιλουτίνοφ κυρίαρχος, Ολυμπιακός έτοιμος για τα Playoffs»: Το σχόλιο Ζέρβα από το ΣΕΦ μετά τη νίκη και την πρωτιά

Καθάρισε τον Ερυθρό Αστέρα και τον έβαλε… κάτω από τον Παναθηναϊκό η Ρεάλ!

Μπαρτζώκας: «Αισθάνομαι εξαιρετικά - Η επιτυχία είναι ομαδική, ο οργανισμός δείχνει σταθερότητα»

Η πρωτιά του Ολυμπιακού και η… υποχρέωση 4άδας της Φενέρ: Η βαθμολογία της Euroleague