Ο Παναθηναϊκός AKTOR ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του απέναντι στη Μύκονο με δύο εύκολες νίκες και ο Εργκίν Αταμάν έδωσε στους παίκτες του τριήμερο ρεπό για να αποφορτιστούν μετά την ένταση των τελευταίων ημερών.

Ο Τούρκος τεχνικός είχε προαναγγείλει το διάλειμμα μετά τον δεύτερο προημιτελικό της GBL, τονίζοντας την ανάγκη για «πνευματικό reset» στο «τριφύλλι» μετά τον αποκλεισμό από τη Βαλένθια στα playoffs της Euroleague.

Οι «πράσινοι» θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Πέμπτη (21/5), προετοιμαζόμενοι για τα ημιτελικά του ελληνικού πρωταθλήματος απέναντι στον ΠΑΟΚ. Μέχρι τη Δευτέρα (25/5) θα προπονούνται εκτός T?Center, καθώς το γήπεδο φιλοξενεί το Final Four της Euroleague.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Εφημερίδας των Συντακτών», ο Αταμάν επέλεξε να παραμείνει στη Μύκονο μετά το φινάλε του δεύτερου αγώνα, αξιοποιώντας το διάστημα για ξεκούραση πριν από την τελική ευθεία της σεζόν.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσορμπατζόγλου: «Όλοι στη Θεσσαλονίκη καταλαβαίνουν ότι ο ΠΑΟΚ τα έχει καταφέρει για την Euroleague»

Μοτιεγιούνας: «Ο ΠΑΟΚ είναι το τέλειο περιβάλλον για εμένα - Θέλω μόνο να κερδίζω»

ΠΣΑΚΚ για Μπουρούση: «Ουδείς έχει το δικαίωμα να σπιλώνει δημόσια τα αθλητικά σύμβολα της χώρας»

Η ανάρτηση του ΠΑΟΚ με τον... πιτσιρικά Μοτιεγιούνας στο Παλατάκι

«Μόνο σεβασμός για την κυρία Χάιδω»: Το όμορφο μήνυμα της ΚΑΕ Ολυμπιακός μετά το ματς στο Ιβανώφειο

Λούκιτς: «Μαθαίνεις από τις ήττες και όχι από τις νίκες - Εμείς κοιτάμε είναι το δικό μας σπίτι»

Μπαρτζώκας: «Ξέρω ότι θα έχουμε δύσκολη χρονιά μέχρι να μπούμε στο ΣΕΦ» - Τι είπε για την ένταση στο φινάλε

Τα highlights από το δύσκολο διπλό του Ολυμπιακού στο Ιβανώφειο

Ρομπόλης: «Το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα των τελευταίων 30 ετών στην GBL»

Τα highlights από την all-around εμφάνιση του Μίλερ-ΜακΙντάιρ στο Ηρακλής-Ολυμπιακός