Ο Παναθηναϊκός συνέχισε την προετοιμασία του στο Χορστ της Ολλανδίας με την πρωινή προπόνηση να έχει υψηλούς ρυθμούς.

ΟΙ πράσινοι έκαναν ασκήσεις κυκλοφορίας με δυο επαφές, και ολοκλήρωσαν με δίτερμα. Πρώτα χωρίστηκαν σε 4 ομάδες των 6 παικτών και σε δυο γκρουπ. Το ένα επέβλεπε ο Σέρβος προπονητής και το άλλο ο Χρήστος Κόντης.

Οι ομάδες ήταν οι παρακάτω
Μπλε ομάδα
: Διούδης, Χουάνκαρ, Μαουρίσιο, Αλεξανδρόπουλις, Βιγιαφάνιες, Καρλίτος.

Πορτοκαλί ομάδα: Ενγκμπακοτό, Μακέντα, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσεθ, Ρόμπι, Αθανασακόπουλος.

Πράσινη ομάδα: Σανκαρέ, Καμπετσής, Αϊτόρ, Βέλεθ, Ξενόπουλος, Χατζηθεοδωρίδης.

Κίτρινη ομάδα
: Χριστογεώργους, Σαβιέρ, Σερπέζης, Κώτσιρας, Ιωαννίδης, Περεθ - Μπουζούκης (εναλλάξ).

Νικητές αναδείχθηκαν οι κίτρινοι.



«Να έχετε ηρεμία και σωστές αποφάσεις στην επίθεση» - Γκολάρα από Πέρεθ
Οπως αναφέραμε και παραπάνω το πρόγραμμα είχε υψηλό τέμπο καθ' ολη τη διάρκεια. Ο Γιοβάνοβιτς ζητούσε συνεχώς διαρκείς κινήσεις από τους παίκτες του, τους προέτρεπε να τα δίνουν όλα και τόνιζε: «Θέλω να έχετε ηρεμία και σωστές αποφάσεις στην επίθεση».

Ο Σέρβος προπονητής ζητούσε σωστές κινήσεις διαγώνιες και ζητούσε διατήρηση των θέσεων, ακόμα κι αν άλλαζε πάνω στη φάση η τακτική. Επειτα από ένα χαμένο τετ α τετ του Αλεξανδρόπουλου, ο Σέρβος του είπε: «Δεν έχει σημασία (που το έχασες), συνέχισε να παίζεις».



Κατά τη διάρκεια του διτέρματος, ο Ρούμπεν Πέρεθ σημείωσε ένα εξαιρετικό γκολ με δυνατό σουτ, αφού η μπάλα βρήκε πρώτα στο δεξί δοκάρι.

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης έκανε το ατομικό του πρόγραμμα, ενώ οι τερματοφύλακες γυμνάστηκαν υπό τις οδηγίες του Γιώργου Μουντάκη, μέχρι να συμμετάσχουν στο δίτερμα των τεσσάρων ομάδων. Ο Γιασίν Αγιούμπ είχε ένα σφίξιμο στον δικέφαλο και δε συμμετείχε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα γκολ από Πιρόλα-Γιαζίτσι και οι υπόλοιπες φάσεις από τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναιτωλικού

Τσακίρης: «Με νίκη απέναντι στον Λεβαδειακό η πρωτιά θα εξαρτάται αποκλειστικά από τα χέρια της ΑΕΚ»

Δεσύλλας: «Οι ιδιαιτερότητες του ματς με τον ΟΦΗ για τον Παναθηναϊκό - Ερωτηματικό στα χαφ»

Τσορμπατζόγλου: «Με σοβαρότητα ο ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΛ Novibet - Δεν ανταποκρίθηκε κανένα χαφ στο ''10''»

Τα συγχαρητήρια της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην ομάδα μπάσκετ για το Κύπελλο: «Ο τίτλος είναι πράσινος»!

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναιτωλικό

Εκνευρισμένος ο Αναστασίου στη συνέντευξη Τύπου, δεν δέχθηκε ερωτήσεις

Πιρόλα: «Ευχαριστώ τον κόσμο για την στήριξή του - Θα δώσουμε τα πάντα για την ανατροπή με Λεβερκούζεν»

Μεντιλίμπαρ: «Πρέπει να τελειώνουμε νωρίτερα τη δουλειά και να μην δίνουμε δικαιώματα στον αντίπαλο»

Κέρκεζ: «Μας περιμένουν μεγάλες μάχες σε όλα τα παιχνίδια που ακολουθούν»