Μία ακόμη απουσία μετράει ο Παναθηναϊκός, ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (30/10, 20:15), για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους δίχως τον Λευτέρη Μαντζούκα. Ο διεθνής φόργουορντ δεν προπονήθηκε ούτε την Κυριακή (29/10), καθώς εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από ίωση, οπότε ο Εργκίν Αταμάν δεν μπορεί να τον υπολογίζει.

Εκτός φυσικά είναι και ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ο οποίος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και θα λείψει τους προσεχείς μήνες για το «τριφύλλι».

Από 'κει και πέρα, όλοι οι υπόλοιποι ακολούθησαν κανονικά το πρόγραμμα και το μόνο που απομένει από τον Τούρκο προπονητή είναι να επιλέξει την εξάδα των ξένων που θα χρησιμοποιήσει στο ΣΕΦ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Stoiximan GBL: Ματς-σταθμός για την παραμονή στο Μαρούσι και κόντρα της Θεσσαλονίκης

Ολυμπιακός: «Η προκήρυξη προβλέπει αποκλεισμό του Παναθηναϊκού - Ποινή-ρεκόρ στον Τζόουνς για… πρόθεση χειρονομίας»

Λιόλιος: «Ο υπουργός Αθλητισμού να μην αφήνει καμία σκιά, ούτε να επιτρέπει να λασπολογούν δημόσια πρόσωπα»

Ολυμπιακός: Προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ για Τζόουνς και Super Cup

Έτοιμος για το ντέρμπι με Ηρακλή ο ΠΑΟΚ - Μπούτσκος: «Μας περιμένει ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι»

Στο μικροσκόπιο η σχέση Λιόλιου-Προμηθέα μετά την παρέμβαση του υφυπουργείου Αθλητισμού

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ Betsson αναλαμβάνει τα αναπτυξιακά τμήματα των ακαδημιών

Παναθηναϊκός AKTOR: «Το ελληνικό μπάσκετ είναι θέατρο σκιών, ο Λιόλιος κουνάει τις μαριονέτες - Παραίτηση ή αποπομπή»!

Τρεις αγωνιστικές και βαρύ πρόστιμο στον Ταϊρίκ Τζόουνς για χειρονομία στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

Πρόστιμο στον Παναθηναϊκό AKTOR για την απουσία του από το Super Cup