Παρά την απαγόρευση μετακίνησης για τον κορωνοϊό, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού επιβεβαίωσαν για ακόμα μια φορά την τρέλα τους αλλά και την χαρά τους για την απόκτηση του Μάριο Χεζόνια.

Εκατοντάδες «πράσινοι» βρέθηκαν στον «Ελευθέριος Βενιζέλος» και υποδέχτηκαν με εντυπωσιακό τρόπο τον Κροάτη μπασκετμπολίστα, με τον ίδιο να είναι σαστισμένος από τον αριθμό του κόσμου.

Νωρίτερα η αστυνομία έκανε προσπάθεια να απομακρύνει τους φίλους του «τριφυλλιού» υπό την απειλή προστίμων, κάτι που τελικά δεν πτόησε κανέναν από αυτούς.

Δείτε τις φωτογραφίες:













ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πανιώνιος: Με άρωμα Σμύρνης οι νέες φανέλες της σεζόν 2026/27

Νίκησε φιλικά τη Μύκονο η Καρδίτσα

Μπάντιο: «Όλοι δουλεύουν άκρως επαγγελματικά στον Παναθηναϊκό - Μαθαίνουμε τον τρόπο παιχνιδιού του Ομπράντοβιτς»

Παναθηναϊκός: Κυκλοφορούν την Τετάρτη (9/9) τα εισιτήρια για το 8ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Στο προπονητικό κέντρο της Αρμάνι ο ΠΑΟΚ, συναντήθηκαν και τα είπαν μέλη των δύο ομάδων

Λιόλιος: «Οι ομάδες να προστατέψουν τις επενδύσεις τους και το πρωτάθλημα - Άστοχη η επιλογή Παναθηναϊκού»

Συμφωνία Ολυμπιακού και ΑΕΚ για τη SUNEL Arena - Τελειώνει και του Λαρεντζάκη στην Ένωση!

Λιόλιος: «Παραπλανητικά τα περί επαγγελματικής διαιτησίας-Δεν θα επιτρέψω τον εκφοβισμό των διαιτητών»

H EOK πρότεινε στις ομάδες να επιλέγουν τους διαιτητές στους αγώνες τους!

Μαρούσι: Πήρε τον Νοτιοσουδανο-Αυστραλό πάουερ φόργουορντ Κουάνι