Ήδη, στη Λευκωσία βρίσκεται ο Λυκούργος Τσάκωνας και η Άννα Βασιλείου από τις 18 Μαρτίου, ενώ θα παραμείνουν στο «νησί της Αφροδίτης» ως τις 9 Απριλίου.

Στην κυπριακή πρωτεύουσα βρίσκεται από την περασμένη Κυριακή και το γκρουπ του Παναγιώτη Ασλανίδη, ήτοι οι Άννα Κιάφα, Σοφία Ιωσηφίδου, Γιώργος Καλογεράκης, Μαρία Φακιδάρη, Βασίλης Βλάχος και Μελίνα Καστρινού, οι οποίοι θα παραμείνουν εκεί ως τις 29 του μήνα.

Στη Λεμεσό βρίσκεται ο Κώστας Φιλιππίδης με τους Δημήτρη Πατσουκάκη, Στέλλα-Ηρώ Λεδάκη και Δημήτρη Καραγιάννη, με το γκρουπ του Δημήτρη Κυτέα να παραμένει στη Λεμεσό μέχρι τις 12 Απριλίου.

Στις 9 Απριλίου, θα ταξιδέψει εκεί και ο Βασίλης Μεγαλοοικονόμου με τους Εμμανουήλ Καραλή, Νίκο Νεράντζη, Κατερίνα Βαγενά και Γιάννη Κυριαζή.

Η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου ξεκίνησε πολύ καλά τη χρονιά στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο ρίψεων και πλέον θα μεταβεί στη Λευκωσία την Πρωταπριλιά μαζί με την Ευαγγελία Σοφάνη.

Ο Γιώργος Πομάσκι επέλεξε τον Άγιο Νικόλαο, 1-22 Απριλίου. Η Βούλα Παπαχρήστου, ο Αντώνης Μάστορας, ο Μίλτος Τεντόγλου, η Λίλη Αλεξούλη, ο Δημήτρης Μπαλταδούρος, ο Τάσος Γαλαζούλας και οι νέοι Βασιλεία Θεοχάρη και Αλέξανδρος Περιστέρης θα πραγματοποιήσουν στην Κρήτη το βασικό στάδιο προετοιμασίας τους.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube