Το γκρουπ του ομοσπονδιακού τεχνικού θα βρεθεί 10- 26 του μήνα στη Λευκωσία, ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του Βελιγραδίου.

Στη Μεγαλόνησο θα βρεθούν η Βούλα Παπαχρήστου, ο Λούης Τσάτουμας, η Λίλη Αλεξούλη, ο Μίλτος Τεντόγλου, ο Δημήτρης Μπαλταδούρος και ο Αλέξανδρος Περιστέρης.

Κοινή προετοιμασία με τους προαναφερόμενους θα κάνει και η Ελισάβετ Πεσιρίδου. Η έκτη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Άμστερνταμ στα 100 μέτρα με εμπόδια ξεκίνησε την προετοιμασία της με στόχο τη σερβική πρωτεύουσα.

Αντίθετα, στην Αθήνα θα παραμείνει ο Αντώνης Μάστορας, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει ακόμη το πρόβλημα τραυματισμού του. Ο πρωταθλητής του ύψους, ο οποίος είχε αφαιρέσει οστεόφυτα στον αχίλλειο πριν μερικές μέρες, θα εξεταστεί από το γιατρό του ΣΕΓΑΣ, Διονύση Χίσσα, προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του και να αντιμετωπιστεί με σωστή θεραπευτική αγωγή το πρόβλημα.

Στην Κύπρο θα κάνει προετοιμασία και το γκρουπ του Νότη Παπούλια, ήτοι οι Αλεξία Πολυκράτη, Χρήστος Παπούλιας και Ανέστης Παπούλιας, 20 Δεκεμβρίου-10 Ιανουαρίου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube