Τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αποτελούν την αποστολή για την αυριανή εντός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΛ για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, ανακοίνωσε ο Μιχάλης Γρηγορίου.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τεχνικός επέλεξε 19 παίκτες από τους οποίους ένας θα μείνει εκτός από την 18άδα, και την αποτελούν:

Αραμπατζής, Κουτζαβασίλης, Βενέτης, Ιωάννου, Ντιμιτρόφσκι, Γκόμες, Ζαραδούκας, Ντιόγκο, Σιόντης, Ανδρεόπουλος, Νίκιτς, Ντουαλά, Ζορμπάς, Γεωργακόπουλος, Αρναρέλλης, Τουράμ, Επστάιν, Κόντος και Γεωργίου.

Η τελευταία προπόνηση για τους παραπάνω παίκτες εν όψει της αυριανής αναμέτρησης με την ΑΕΛ θα γίνει σήμερα το απόγευμα (18:15).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Απομένει μόνο η ανακοίνωση για την επέκταση του Γιόβιτς - Το μεγάλο ''πρέπει'' ανταπόκρισης στην Τρίπολη»

«Ένα νέο κεφάλαιο ξεκινά»: Το βίντεο του Ολυμπιακού από την πρώτη προπόνηση του Αλγουαθίλ

Επιμένει ο Παναθηναϊκός: Απείλησε ξανά την Κηφισιά με Κάνγκουα και Λιβάι

Τεράστια χαμένη τριπλή ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό με το... καλημέρα

Τσορμπατζόγλου: «Στα 4 εκατ. ευρώ η οψιόν για τον Μπανζά - Με Ντιέγκο Κόστα η 11άδα του ΠΑΟΚ απέναντι στον Άρη»

Live Streaming: Παναθηναϊκός-Κηφισιά

Γρηγορίου: «Πέναλτι στη φάση του Γκαρέ - Ο Μορόν κάνει προσπάθεια, γι' αυτό και αρχίζει να παίρνει χρόνο συμμετοχής»

Ο Ολυμπιακός επισημοποίησε την επιστροφή του Κορδόν

Τσανάκας: «Ασφαλής επιλογή ο Ιμανόλ σε μια πολύ δύσκολη και απαιτητική διάδοχη κατάσταση»

Ίδια και απαράλλαχτη με ΠΑΟΚ η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού κόντρα στην Κηφισιά