Στη δεύτερη θέση που κατέλαβε η εθνική τους ομάδα στην τελική κατάταξη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος έχουν σταθεί τα τουρκικά ΜΜΕ, παρά την ήττα που υπέστη από την Ελλάδα με 64-61.

Το «ntvspor.net» έχει ως τίτλο στην κριτική του ματς: «Οι έφηβοί μας δεύτεροι στην Ευρώπη» και εστιάζει ως κύρια αιτία για την ήττα το ξέσπασμα της Ελλάδας στο δεύτερο μέρος την ίδια στιγμή που η Τουρκία έχανε συνεχώς τις μεγάλες διαφορές στις υπέρ της διαφορές.

Στο ίδιο κλίμα και η «Fanatik» η οποία έχει τίτλο: «Δεύτεροι στην Ευρώπη οι έφηβοι» και στην ανάλυσή της κάνει επίσης λόγο για την απώλεια των διψήφιων διαφορών.



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ο Χουάντσο προτάθηκε στην Παρτίζαν»

Το σχόλιο Διαμαντίδη για την επιστροφή Ομπράντοβιτς και η… χαμογελαστή απάντηση για τον ίδιο

Αγγελόπουλος: «Η τοξικότητα των αιωνίων και οι εθελόδουλοι έχουν διαλύσει τον ανταγωνισμό - Υπήρξα μάρτυρας επεισοδίου»!

Αγγελόπουλος: «Μια πρώτη κουβέντα με Ολυμπιακό για τη SUNEL Arena, τίποτα παραπάνω - Σημαντική η επιστροφή ΠΑΟΚ και Άρη»

Αγγελόπουλος: «Ψίχουλα από το EuroCup, έχουμε επενδύσει 25 εκατ. ευρώ - Δεν σκέφτηκα να φύγω» - Τι είπε για Ηλιόπουλο

Αγγελόπουλος: «Το NBA Europe ανοίγει τον δρόμο για όλους, η Ευρωλίγκα παραμένει κλειστό καρτέλ»!

Επιβεβαίωση παραμονής Σάκοτα στην ΑΕΚ από Αγγελόπουλο: «Ο Ομπράντοβιτς είχε πονοκέφαλο για μέρες όταν τον αντιμετώπιζε»

Ανακοίνωσε Μάλι ο Ολυμπιακός

Ο ενθουσιασμός του κόσμου και η αποθέωση στον Ζέλικο: Η παρακάμερα από την παρουσίαση του Ομπράντοβιτς

Πήρε τον Ζεμπ Τζάκσον το Μαρούσι