Ο Ολυμπιακός νίκησε άνετα 11-4 τη Γλυφάδα στον τελικό του Σούπερ Καπ πόλο ανδρών που διεξήχθη στο «Αντώνης Δημητρόπουλος» της περιοχής των νοτίων προαστίων και κατέκτησε τον πρώτο του φετινό τίτλο στα ερασιτεχνικά τμήματα.

Έτσι, οι «ερυθρόλευκοι» πάνε για ρεκόρ συγκομιδής τίτλων σε μια ημερολογιακή χρονιά, αφού υπάρχει ακόμα και το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ.

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου είχε το πάνω χέρι από το ξεκίνημα μέχρι το τέλος του αγώνα. Οι νταμπλούχοι Ελλάδος προηγήθηκαν με 4-0 στο πρώτο οκτάλεπτο και από εκείνο το σημείο και μετά δεν απειλήθηκαν, φτάνοντας στην τρίτη κατάκτηση του συγκεκριμένου τροπαίου.

Ο Παπασηφάκης μείωσε για τη Γλυφάδα στο τέλος της πρώτης περιόδου και στην αρχή του δεύτερου οκτάλεπτου ο Παπανικολάου έκανε το 2-4. Οι Πειραιώτες δεν άφησαν τους τυπικά γηπεδούχους να πλησιάσουν περισσότερο και ο Σκουμπάκης πήγε ξανά τη διαφορά στο +3 γκολ και ο Φωτόπουλος μείωσε σε 3-5 στην ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου.

Στην τρίτη περίοδο, ο Ολυμπιακός, άργησε να σκοράρει για 2΄ περίπου, αλλά "ανέβασε" την απόδοσή του και απέκτησε διαφορά το σκορ. Ο Μυλωνάκης, ο Φουντούλης και ο Νικολαΐδης έκαναν το 3-8 και τα γκολ των Νικολαΐδη, Γούνα και Μουρίκη ολοκλήρωσαν τη «σεμνή τελετή».


Οκτάλεπτα: 1-4, 2-1, 1-3, 0-3

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Δημήτρης Μάζης): Γαβαλάς Θ., Κάιλ, Περόπουλος, Κουτσιαλής, Λεμπέσης, Φωτόπουλος 1, Γιαννόπουλος 1, Αλβέρτης, Χατζηγούλας, Παπασηφάκης 1, Παπανικολάου 1, Παπούκας, Σαλτέτης, Γαλάνης, Χαλυβόπουλος

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης 1, Σκομπάκης 1, Γεννηδουνιάς, Φουντούλης 1, Νικολαϊδης 2, Μπούσλιε, Μουρίκης 3, Γούνας 3, Αργυρόπουλος - Κανακάκης, Γαλανόπουλος, Χαλυβόπουλος, Κάκαρης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube