Οπαδός της Ρεάλ Μαδρίτης για ένα βράδυ ο Ρίο Φέρντιναντ.

Ο παλαίμαχος στόπερ έζησε πολύ έντονα τη διαδικασία των πέναλτι του τελικού του Champions League ανάμεσα στους «μερένχες» και την Ατλέτικο, στην οποία οι πρώτοι επικράτησαν 5-3. Κυρίως όμως την εκτέλεση του Χουανφράν που αστόχησε στην τέταρτη προσπάθεια των «ροχιμπλάνκος» και πιο πολύ αυτή του Ρονάλντο που ήταν η τελευταία των πρωταθλητών Ευρώπης. Ο Άγγλος συνυπήρξε με τον Πορτογάλο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από το 2003 έως το 2009 και κατέκτησαν τη συγκεκριμένη Κούπα το 2008 ύστερα από τον τελικό με την Τσέλσι που κρίθηκε με τον ίδιο τρόπο.

Μόνο που τότε ο Ρονάλντο ήταν ο μοναδικός παίκτης που αστόχησε από την πλευρά των «κόκκινων διαβόλων».




«Όταν δείχνεις τόση μεγάλη θέληση για δουλειά όπως κάνει ο Κριστιάνο Ρονάλντο χρονιά με τη χρονιά και στο υψηλότερο επίπεδο, τότε σου αξίζει και κάποια τύχη.

Δεν έκανε και τα καλύτερα του 120 λεπτά με τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά ο ίδιος πήρε την τύχη στα χέρια του, αναλαμβάνοντας να εκτελέσει το νικητήριο πέναλτι.

Πάντα έλεγα σαν παιδί ότι δουλεύεις σκληρά και έχεις την τύχη με το μέρος σου.

Τυχερός είσαι όταν παίρνεις την ευκαιρία να εκτελέσεις το τελευταίο πέναλτι όταν, τα νεύρα είναι τεντωμένα. Το εκτέλεσε τεχνικά και με ψυχραιμία και κέρδισαν το ματς
», έγραψε στο βίντεο που πόσταρε στο Instagram.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube