Καλύτερο ποδαρικό στην Ευρωλίγκα δεν θα μπορούσε να φανταστεί η Καρσίγιακα, καθώς επικράτησε 71-62 της Μπαρτσελόνα στη Σμύρνη. Το κλίμα στις τάξεις της ομάδας μετά τον αγώνα ήταν πανηγυρικό, όπως μαρτυρά και η selfie που έβγαλαν όλα τα μέλη της ομάδας.

«Είναι μια απίστευτη νίκη για μας. Ήξερα πως δεν θα είναι εύκολο, γιατί η Μπαρτσελόνα είναι σπουδαία ομάδα, αλλά κι εμείς έχουμε ένα καλό σύνολο και με τη βοήθεια του κόσμου μας μπορούμε να νικήσουμε τους πάντες», είπε ο προπονητής των πρωταθλητών Τουρκίας, Ουφούκ Σαρίτσα.

Ο Τζάστιν Κάρτερ, που ήταν εκ των κορυφαίων των νικητών, είπε με τη σειρά του: «Παίξαμε πολύ δυνατά και μας βοήθησαν πολύ οι φοβεροί φίλαθλοί μας. Ξέραμε πως ο αντίπαλος είναι ισχυρός, με πολύ καλό προπονητή και σπουδαίους παίκτες, αλλά καταφέραμε να υπερασπιστούμε την έδρα μας».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Πέσιτς έγραψε ιστορία ως ο γηραιότερος προπονητής που έχει βρεθεί σε πάγκο ομάδας της Ευρωλίγκας!

Στις καλύτερες στιγμές της Ευρωλίγκας για το 2025 η επική 45άρα του Βεζένκοφ κόντρα στην Μπάγερν!

Πέτγουεϊ για Ναν και το σκληρό φάουλ του στον Ράιτ: «Προσπαθεί να στείλει κόσμο στο νοσοκομείο»

Παναθηναϊκός και Ζάλγκιρις ψάχνουν τη νεαρή φίλαθλο που ζήτησε τη φανέλα του Ναν!

«Μία τάπα, μία κούρσα, ένα τελείωμα»: Η δημοσίευση του Παναθηναϊκού για την τρομερή φάση με Φαρίντ & Ναν

Αταμάν στους παίκτες του: «Κάναμε τη διαφορά στην επίθεση, δεν ήταν εύκολο σε αυτή την έδρα»

Γιούρτσεβεν στο sport-fm.gr: «Ήμασταν όλοι ''καυτοί'' στο δεύτερο ημίχρονο και πήραμε τη νίκη»-Τι είπε για το μέλλον του

Πετρίδης: «Κερδίζει έδαφος για την παραμονή ο Γιούρτσεβεν - Είχε πάρει… φωτιά ο Όσμαν στο Κάουνας»

Έκανε «κηδεία» στην Εφές Αναντολού σε επικό ματς και την… παίρνει μαζί της η Βιλερμπάν

Βαθμολογία Ευρωλίγκας: Δεύτερος παρέα με δύο ο Παναθηναϊκός, απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής η Χάποελ!