Έχοντας ολοκληρώσει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του με τη Μπαρτσελόνα, μετά τον τελευταίο τραυματισμό του, ο οποίος θα τον κρατήσει εκτός δράσης για περισσότερες από 20 μέρες, ο Λιονέλ Μέσι βρήκε χρόνο για να ασχοληθεί με την προσωπική του ζωή. Πήρε, λοιπόν, την συμβία του, Αντονέλα και ταξίδεψε μέχρι το Μιλάνο.

Η κίνησή του αυτή προκάλεσε… συναγερμό στις τάξεις των αθλητικογράφων της Ιταλίας, οι οποίοι μόλις έγινε γνωστό πως ο σπουδαίος Αργεντινός βρίσκεται στην πρωτεύουσα της Λομβαρδίας, αμέσως άρχισαν να… ονειρεύονται. «Ήρθε για να συζητήσει με τον Μάσιμο Μοράτι; Θα είναι το μεγάλο δώρο του Σίλβιο Μπερλουσκόνι στους οπαδούς της Μίλαν; Κι αν είναι η Γιουβέντους αυτή που θα κάνει την κίνησή της για να τον αποκτήσει; Υπάρχει, πράγματι, περίπτωση να έρθει στο Καμπιονάτο;» ήταν μερικές από τις ατάκες που ακούστηκαν στα δελτία ειδήσεων της ιταλικής τηλεόρασης, πολλά από τα οποία ήταν… έκτακτα!

Δυστυχώς για τους Ιταλούς, πολύ γρήγορα αποκαλύφθηκε ο πραγματικός λόγος του ταξιδιού του Μέσι στο Μιλάνο. Ο Αργεντινός «σταρ» επισκέφθηκε το κατάστημα γνωστής εταιρίας ρούχων, όπου και άφησε μέρος του… μεροκάματού του, αγοράζοντας κάποια ακριβά και μοναδικά κομμάτια.

Να σημειωθεί πως η εν λόγω εταιρία έντυσε τον Λιονέλ στις τρεις τελευταίες απονομές της «Χρυσής Μπάλας». Όλοι θυμόμαστε την τελευταία, αμφιλεγόμενη επιλογή του Αργεντινού. Ελπίζουμε πως αυτή τη φορά, τα ρούχα που αγόρασε ο Μέσι θα είναι κάπως πιο… καλαίσθητα. Για να μην πάει... τζάμπα και η – πρόσκαιρη, έστω – χαρά που πήραν οι φουκαράδες οι Ιταλοί.

Κώστας Κουκάρας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube