Με τη φανέλα της Κόβεντρι θα αγωνίζεται για τις επόμενες 35 μέρες ο Τζο Κόουλ, ο οποίος βλέπει τα τελευταία χρόνια την καριέρα του να παίρνει την κάτω βόλτα.

Ο 33 ετών ποδοσφαιριστής δεν θυμίζει σε τίποτα τον μεσοεπιθετικό με τις 56 διεθνείς συμμετοχές και πήρε την απόφαση να αφήσει την Άστον Βίλα για 35 ημέρες προκειμένου να αγωνιστεί ως δανεικός στην Κόβεντρι που βρίσκεται στην Λιγκ 1, δηλαδή την τρίτη κατηγορία της Αγγλίας.

Οι διαχειριστές του twitter της ομάδας πάντως το διασκέδασαν με την ψυχή τους αφού υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό τον παίκτη, καλώντας παράλληλα τον κόσμο να πιστέψει πως πήρε ένα τόσο μεγάλο –έστω και στο παρελθόν- όνομα!


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το Άνφιλντ αποθέωσε τους Ρόμπερτσον και Σαλάχ μετά το φινάλε του Λίβερπουλ-Φούλαμ

Λίβερπουλ με άρωμα νέας εποχής και ηγέτη Σαλάχ, λύγισε τη Φούλαμ

«Ξέρανε» την Μπρέντφορντ και ελπίζει για Ευρώπη η Έβερτον - Καθάρισε την Μπέρνλι η Μπράιτον

Από την ένταση στην απογοήτευση: Το παιχνίδι των συναισθημάτων του Αρτέτα κόντρα στην Μπόρνμουθ

Φινάλε για γερά νεύρα στην Premier League: Το πρόγραμμα Άρσεναλ και Σίτι που θα κρίνει τον τίτλο!

Κατηφορίζει η Άρσεναλ: Ήττα από την Μπόρνμουθ, χαμόγελα για Σίτι και... φωτιά στην κορυφή!

ESPN: «Σε αδιέξοδο ο Εντού με τον όμιλο Μαρινάκη»

Ο Μαυροπάνος που λατρεύουν στη Γουέστ Χαμ, άνοιξε βιβλίο… 19 χρόνων για την Ελλάδα στην Premier League!

Ο Μαυροπάνος καθάρισε τη Γουλβς και η Γουέστ Χαμ στέλνει την Τότεναμ στην επικίνδυνη ζώνη

Βρήκε δίχτυα ο Μαυροπάνος και άνοιξε το σκορ για τη Γουέστ Χαμ κόντρα στη Γουλβς!