Ντέρμπι όνομα και πράμα στη Νέα Σμύρνη, με την μπίλια να κάθεται στο... κυανέρυθρο!

Σε ένα τρομερό παιχνίδι (παρά την αγωνιστική απραξία των πέντε μηνών λόγω της πανδημίας), ο Πανιώνιος νίκησε 11-9 τη νεοφώτιστη ΑΕΚ, στην επανεκκίνηση της Α1 πόλο των ανδρών, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν χέρι-χέρι στο σκορ ως το τέλος!

Η «Ένωση» το πάλεψε στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης, οι γηπεδούχοι, όμως, εκμεταλλευόμενοι και τις λάθος επιθέσεις στο φινάλε από πλευράς «κιτρινόμαυρων», πήραν τη μεγάλη νίκη, στην επανεκκίνηση της Α1 πόλο των ανδρών -που θα διακοπεί, βέβαια, πάλι- με την 6η αγωνιστική.

Στο ξεκίνημα του αγώνα οι δύο ομάδες προσπάθησαν να βρουν τα πατήματά τους και το πέτυχαν, με το πρώτο οκτάλεπτο να λήγει ισόπαλο 3-3. Στη συνέχεια η ΑΕΚ ανέβασε την απόδοσή της και πήρε, μάλιστα, σημαντικό προβάδισμα δύο γκολ (5-7) στο τέλος της δεύτερης περιόδου.

Ο γρήγορος ρυθμός στο παιχνίδι συνεχίστηκε, με αποτέλεσμα το τρίτο 8λεπτο να βρει τις δύο ομάδες ισόπαλες και πάλι (8-8), για να φτάσουμε στο θρίλερ της τελευταίας περιόδου, με τον Πανιώνιο, πιο ψύχραιμο, να παίρνει το ροζ φύλλο αγώνα.

Με τη νίκη αυτή ο Πανιώνιος έφτασε τους 9 βαθμούς, ενώ η «Ένωση» έμεινε στους 4.

Το επόμενο παιχνίδι των δύο ομάδων είναι άγνωστο, πάντως, πότε θα διεξαχθεί, μετά την απόφαση της κυβέρνησης για νέο lockdown στον ερασιτεχνικό αθλητισμό.



Τα οκτάλεπτα: 3-3, 5-7, 8-8, 11-9.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ


Επιστροφή στη δράση με νίκες για ΠΑΟΚ και Γλυφάδα
Μεγάλο «διπλό» επί του ΝΟ Χανιών για τον Απόλλωνα στην επανεκκίνηση της Α1

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube