Την… πρόβα τζενεράλε του ενόψει της έναρξης της Σούπερ Λίγκας πραγματοποιεί αύριο (18/08) στις 7:30 το απόγευμα στη Νέα Σμύρνη, όπου και φιλοξενεί την Παναχαϊκή. Ματς στο οποίο, όπως ενημέρωσε η «κυανέρυθρη» ΠΑΕ, θα υπάρχει γενική είσοδος 5 ευρώ..

Αναλυτικά η ανακοίνωση
:

«Το τελευταίο του φιλικό πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών του, θα δώσει το Σάββατο 18 Αυγούστου στις 19:30 ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ. Αντίπαλος της ομάδας του Ζοσέ Ανιγκό θα είναι η Παναχαϊκή, η οποία φέτος θα κάνει προσπάθεια για την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Για το φιλικό με την ομάδα της Αχαΐας έχει οριστεί ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 5 ΕΥΡΩ. Όι φίλαθλοι που έχουν ήδη προμηθευτεί ή ανανεώσει τα εισιτήρια διαρκείας τους για την νέα αγωνιστική περίοδο θα μπορέσουν να εισέλθουν στο γήπεδο με τις ήδη ενεργές τους κάρτες διαρκείας.

Η πώληση των εισιτηρίων για την φιλική αναμέτρηση θα γίνεται το Σάββατο από το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα από τις 16:00 έως το ημίχρονο της αναμέτρησης.

Παράλληλα στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ (Κων. Παλαιολόγου 24 & Αδραμυτίου 36, Νέα Σμύρνη) από τις 12:00 έως τις 18:00 το Σάββατο 18/08 θα γίνεται έκδοση εισιτηρίων διαρκείας καθώς επίσης κι έπειτα από αυξημένη ζήτηση, για την ημέρα εκείνη και μόνο θα γίνονται ανανεώσεις και των περσινών κατόχω
ν».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube