Σε νέα εποχή μπαίνει ο Πανιώνιος, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση του The Ellinikon Sports Park για τη χρήση των εγκαταστάσεών του.

Ο πρόεδρος Κώστας Ρούπτσος και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Πανιώνιος, Βασίλης Ψύχας, παραχωρούν αυτή την ώρα συνέντευξη Τύπου εφ’ όλης της ύλης, τοποθετούμενοι για όλα τα σημαντικά ζητήματα που αφορούν τον σύλλογο.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκαν εκτενώς και στο θέμα του νέου προπονητικού κέντρου, επιβεβαιώνοντας τη συμφωνία με το The Ellinikon Sports Park, όπου θα μεταφερθεί η καθημερινότητα της ομάδας και των ακαδημιών από τη νέα σεζόν.

Οι «κυανέρυθροι» εξασφάλισαν υπερσύγχρονα γήπεδα, τα οποία θα αποτελέσουν το νέο προπονητικό κέντρο της ομάδας.

Η αρχή θα γίνει με την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας, ενώ από τη νέα αγωνιστική περίοδο ο σύλλογος θα μεταφέρει πλήρως την καθημερινότητά του στο Ελληνικό, εγκαινιάζοντας μια σημαντική αλλαγή στη λειτουργία του.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τέλος από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΣ Πύργου ο Κουτρομάνος

Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής της Superbet League 2: Τότε διεξάγονται τα δύο ντέρμπι

Η Νίκη Βόλου απάντησε στον Πανιώνιο για τη διαιτησία: «Ανύπαρκτο πέναλτι και οφσάιντ στο δεύτερο γκολ»

Φωνάζει ο Πανιώνιος για το οφσάιντ του Ταβάρες: «Αδιανόητη και προκλητική υπόδειξη που καθόρισε την έκβαση»

Βαθμολογία Superbet League 2: Έχασε χρυσή ευκαιρία να πλησιάσει την πρωτοπόρο Μαρκό ο Πανιώνιος

Όρθιος στον Βόλο ο Πανιώνιος, ισόπαλο το ντέρμπι με τη Νίκη

Ο Μάναλης ισοφάρισε με πέναλτι και αφιέρωσε το γκολ στον Πέττα

Με σουτ στην κίνηση, ο Τζανετόπουλος χάρισε το προβάδισμα στη Νίκη Βόλου απέναντι στον Πανιώνιο

«Κόλλησε» στη Χρυσούπολη και πέταξε την ευκαιρία η Athens Kallithea - Πρώτη και... επεισοδιακή νίκη για Αναγέννηση!

Στη… μέση η μπίλια στο ΑΕΛ-Πανσερραϊκός και πεταμένη ευκαιρία!