Πρωτιά για τον Ολυμπιακό στη δεύτερη φάση της Waterpolo League ανδρών. Οι «ερυθρόλευκου» νίκησαν άνετα τον Πανιώνιο 22-13 στη Νέα Σμύρνη στον εξ αναβολής αγώνα της έκτης αγωνιστικής της διοργάνωσης κι εξασφάλισαν την πρώτη θέση, διατηρώντας το απόλυτο στις 21 μέχρι τώρα αγωνιστικές κι αφήνοντας τους «κυανέρυθρους» στην έκτη θέση.
Οι κυπελλούχοι Ελλάδας είχαν συνεχώς το προβάδισμα και προηγήθηκαν με νταμπλ σκορ, ήτοι 12-6, στο ημίχρονο και 14-7 στα μέσα της τρίτης περιόδου. Μάλιστα, στο τελευταίο οκτάλεπτο η διαφορά έφτασε ακόμη και στο +9.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν πλουραλισμό στην επίθεση, αφού σκόραραν συνολικά 11 παίκτες με τον Ζάλανκι να βρίσκει στόχο τέσσερις φορές και τους Κάκαρη, Παπαναστασίου, Νικολαΐδη από τρεις.
Για την ομάδα του Κώστα Δήμου, πρώτος σκόρερ ήταν ο Μπιτσάκος με 4 γκολ.
Οκτάλεπτα: 3-5, 3-7, 3-3, 4-7
Τα στατιστικά