Θα ενισχύσει τον Πανιώνιο και στη Volley League γυναικών η Ανα Τιέμι Τακαγκούι. Ο «κυανέυθρος» Ερασιτέχνης ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Βραζιλιάνα διεθνή πασαδόρο για έναν ακόμα χρόνο, ώστε να τη βοηθήσει να σταθεί με αξιώσεις στην πρώτη της σεζόν στα μεγάλα «σαλόνια».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η διοικούσα επιτροπή της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Πανιωνίου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με την Άνα Τιέμι Τακαγκούι.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας, η Άνα δήλωσε: «Φέτος. είχα μία εξαιρετική εμπειρία στην ομάδα και ήθελα να την ξαναζήσω. Γνώρισα εξαιρετικούς ανθρώπους που με υποδέχτηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Έζησα στιγμές που μου θύμισαν γιατί παίζω ακόμα βόλεϊ. Είμαι πολύ υπερήφανη που είμαι μέρος αυτής της ομάδας κι ελπίζω η νέα χρονιά να έχει νέες επιτυχίες και εκπλήξεις. Θα δώσουμε τα δυνατά μας για να βρεθεί ο Πανιώνιος εκεί όπου αξίζει να βρίσκεται. Τα λέμε σύντομα!».

Η Βραζιλιάνα πασαδόρος έχει ύψος 1.89 μ. και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Bursa (Τουρκία), RC Cannes (Γαλλία), Nantes(Γαλλία), Vasas (Ουγγαρία), Osasco (Βραζιλία)».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Βουρδέρης: «Απίστευτη χαρά και ανακούφιση, διότι έχει περάσει πολλά από την αρχή της σεζόν»

Μαμάης: «Η ομάδα έδωσε την ψυχή της, συνεχίζουμε την προσπάθειά μας»

Ο Ολυμπιακός σήκωσε το όγδοο: Η Χρυσή Βίβλος του Λιγκ Καπ

Άντεξε στην πίεση του ΠΑΟΚ με μυθικό Ατανασίγιεβιτς και σήκωσε ξανά το Λιγκ Καπ ο ατσάλινος Ολυμπιακός!

Έπεσε... μαύρο στο «Ανδρέας Βαρίκας» - Προσωρινό πρόβλημα ηλεκτροδότησης στον τελικό του Λιγκ Καπ

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Για την εκδίκηση και το... πρώτο League Cup o «δικέφαλος» για το back to back οι «ερυθρόλευκοι»

Κόντρα στην Μπράγκα στους «16» του Challenge Cup βόλεϊ γυναικών ο Παναθηναϊκός

Στο «Ανδρέας Βαρίκας» και χωρίς κόσμο ο τελικός του League Cup - Η αντίδραση του ΠΑΟΚ

Αντιπρόεδρος ομάδας βόλεϊ ΠΑΟΚ: «Δεν κατεβαίνουμε να παίξουμε στην έδρα του Ολυμπιακού»

Εξοργισμένοι στον ΠΑΟΚ για την αλλαγή του τελικού του Λιγκ Καπ