Στον Πανιώνιο θα παραμείνει και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Ιάκωβος Μιλεντίγιεβιτς.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας για 1+1 χρόνια με τον 27χρονο γκαρντ, ο οποίος τη σεζόν που ολοκληρώθηκε μέτρησε 14.2 πόντους, 3.4 ριμπάουντ και 2 ασίστ μέσο όρο με 38% στα τρίποντα σε 27 λεπτά συμμετοχής στην Elite League.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Πανιωνίου:

«Η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Ιάκωβο Μιλεντίγιεβιτς για τα επόμενα 1+1 χρόνια.

Ο Μιλεντίγιεβιτς αποτέλεσε βασικό γρανάζι στη «μηχανή» της ομάδας ώστε να πετύχει το στόχο της ανόδου στην Basket League ενώ παράλληλα εκτιμήθηκε η συμπεριφορά του συνολικά.

Ήταν ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ στο πρωτάθλημα της Elite League Ερρίκος Ντυνάν με μέσο όρο 14,2 πόντους σε 33 αγώνες όπως επίσης πρώτος ήταν στα εύστοχα τρίποντα (83). Σε 26’55’’ συμμετοχής επίσης κατέγραψε 3,4 ριμπάουντ- 2 ασίστ- 1 κλέψιμο με 88% στις βολές (επίσης πρώτος), 38% στα τρίποντα και 55% στα δίποντα.

Μετά την επέκταση της συνεργασίας του με την ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, ο Ιάκωβος Μιλεντίγιεβιτς δήλωσε τα εξής:

"Η πρώτη μου σκέψη μόλις τελείωσε η αγωνιστική περίοδος ήταν ότι θέλω να παραμείνω στον Πανιώνιο. Κι επειδή έγινε πράξη θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πρόεδρους, τον κύριο Μικρόπουλο και τον κύριο Ηλιάδη τον μεγάλο Φάνη Χριστοδούλου που αποτελεί πηγή έμπνευσης και δίνει κίνητρο για σκληρή δουλειά και φυσικά τον προπονητή, κύριο Λυκογιάννη, τους συνεργάτες του, όλα τα μέλη της ομάδας και φυσικά τους φιλάθλους του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ.

Με αγκάλιασαν με αγάπη από την πρώτη στιγμή και η επιθυμία μου είναι να ανταποδίδω συνεχώς αυτή την αγάπη.

Έμπρακτα, μέσα στο γήπεδο και όχι με λόγια.

Η νέα αγωνιστική περίοδος στην Basket League θα είναι ιδιαίτερα απαιτητική αλλά με σκληρή δουλειά, με ομαδικότητα και με τον κόσμο μαζί μας θα καταφέρουμε για ακόμα μια χρονιά να τους κάνουμε υπερήφανους
».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ολυμπιακός: «Η προκήρυξη προβλέπει αποκλεισμό του Παναθηναϊκού - Ποινή-ρεκόρ στον Τζόουνς για… πρόθεση χειρονομίας»

Λιόλιος: «Ο υπουργός Αθλητισμού να μην αφήνει καμία σκιά, ούτε να επιτρέπει να λασπολογούν δημόσια πρόσωπα»

Ολυμπιακός: Προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ για Τζόουνς και Super Cup

Έτοιμος για το ντέρμπι με Ηρακλή ο ΠΑΟΚ - Μπούτσκος: «Μας περιμένει ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι»

Στο μικροσκόπιο η σχέση Λιόλιου-Προμηθέα μετά την παρέμβαση του υφυπουργείου Αθλητισμού

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ Betsson αναλαμβάνει τα αναπτυξιακά τμήματα των ακαδημιών

Παναθηναϊκός AKTOR: «Το ελληνικό μπάσκετ είναι θέατρο σκιών, ο Λιόλιος κουνάει τις μαριονέτες - Παραίτηση ή αποπομπή»!

Τρεις αγωνιστικές και βαρύ πρόστιμο στον Ταϊρίκ Τζόουνς για χειρονομία στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

Πρόστιμο στον Παναθηναϊκό AKTOR για την απουσία του από το Super Cup

Βαριά πρόστιμα σε Αταμάν, Γιαννακόπουλο και ΚΑΕ Παναθηναϊκός για το ντέρμπι με Ολυμπιακό